ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Ισπανός δημοσιογράφος κατηγορεί τον Αργεντινό για μέγιστη προδοσία

Barcelona's Lionel Messi, right, celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, second leg soccer match between Barcelona and Napoli at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi, right, celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, second leg soccer match between Barcelona and Napoli at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Λιονέλ Μέσι εξαπέλυσε ο Ισπανός δημοσιογράφος Έντου Αγκίρε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, τονίζοντας πως διαπράττει τη μεγαλύτερη προδοσία στην ιστορία του ποδοσφαίρου (VIDEO).

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα εξαγριώθηκαν με τη διοίκηση του συλλόγου όταν έμαθαν για την απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει και έφτασαν στο σημείο να κάνουν διαδηλώσεις έξω από το "Καμπ Νόου", ενώ η συντριπτική πλειονότητα των φίλων των Καταλανών έχει ταχτεί υπέρ του Pulga και εις βάρος του προέδρου Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου στη μεταξύ τους κόντρα.

Τις παραπάνω όμως συμπεριφορές και τις εκδηλώσεις στήριξης προς τον 33χρονο Αργεντινό σούπερ σταρ δεν τις ασπάζεται ούτε στο ελάχιστο ο Έντου Αγκίρε, με τον Ισπανό δημοσιογράφο να τραβάει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του με τις δηλώσεις που έκανε περί του... προδότη Μέσι στο πλαίσιο της δημοφιλούς αθλητικής τηλεοπτικής εκπομπής "El Chiringuito de Jugones".

"Η Γιουβέντους έπεσε στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και ο Μπουφόν έμεινε, επειδή είναι η ιστορία εκείνου του συλλόγου. Για μένα, ο Μέσι κάνει τη μεγαλύτερη προδοσία στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Δεν το αξίζουν αυτό οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι τους εγκαταλείπει. Τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει να δώσει συνέντευξη Τύπου και να πει: "Θα μείνω επειδή έχω μνήμη και ξέρω τι είναι αυτός ο σύλλογος για μένα.

Ο Μέσι πηδάει από το πλοίο όταν αυτό βυθίζεται. Δεν πρέπει να φύγει τώρα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο έξαλλος -με τον Μέσι- Αγκίρε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ