LA LIGA

Μέσι: "Μην αφήσουμε την ευκαιρία να μας γλιστρήσει"

Μέσι: "Μην αφήσουμε την ευκαιρία να μας γλιστρήσει"

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε δηλώσεις κατά την διάρκεια εκδήλωσης που αφορά το ίδρυμά του και αναφέρθηκε στη φετινή μάχη τίτλου στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Μπορεί το πρωτάθλημα να φάνταζε όνειρο μακρινό για την Μπαρτσελόνα μέχρι πριν λίγες ημέρες, εντούτοις η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί για τα καλά. Πλέον, η κατάσταση είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Τάτα Μαρτίνο, αφού με νίκες ως το φινάλε, θα στεφθούν πρωταθλητές για πέμπτη φορά την τελευταία εξαετία, με... διάλειμμα πριν δυο χρόνια, όταν ο τίτλος κατέληξε στη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε το... στίγμα, κάνοντας δηλώσεις κατά την διάρκεια εκδήλωσης του Ιδρύματός του και αναφέρθηκε στις πιθανότητες της ομάδας του και το ότι δεν πρέπει να αφήσουν την ευκαιρία να τους γλιστρήσει.

Τα παιχνίδια με Έλτσε και Ατλέτικο Μαδρίτης απομένουν για τους Καταλανούς και με το απόλυτο η κορυφή είναι δίκη τους. Τόσο απλό είναι το σενάριο...

"Πρέπει να πάρουμε το περισσότερο που μπορούμε και να μην αφήσουμε την ευκαιρία να γλιστρήσει από τα χέρια μας. Είμαστε καλύτερα τώρα απ' ό,τι μερικές εβδομάδες πριν.

Τώρα, έχουμε την ευκαιρία για τον τίτλο και δεν περιμένουμε άλλα αποτελέσματα, διότι αρκούν τα δικά μας", σχολίασε αρχικά και συνέχισε για τα όσα έχουν γραφτεί φέτος γι' αυτόν:

"Πολλά πράγματα έχουν ειπωθεί φέτος. Και πολλά απ' αυτά είναι ανοησίες, μερικά εξ αυτών μάλιστα είναι ψέματα. Όμως, αισθάνομαι καλά"

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ