ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Εκτός 11άδας ο Μέσι κόντρα στην Μπέτις

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται εκτός 11άδας της Μπαρτσελόνα και κάθεται στην κερκίδα όπου βρίσκεται ο πάγκος για το ματς με την Μπέτις.
Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται εκτός 11άδας της Μπαρτσελόνα AP PHOTO/JOAN MONFORT

O Ρόναλντ Κούμαν αποφάσισε να αφήσει τον Λιονέλ Μέσι εκτός 11άδας για την αναμέτρηση απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις, καθώς ο Αργεντίνος φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρεάλ Μπέτις για την 9η αγωνιστική της La Liga, με τους Καταλανούς να παρατάσσονται στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Ρόναλντ Κούμαν αποφάσισε να αφήσει τον Αργεντίνο σταρ εκτός βασικής 11άδας και αντ' αυτού στην επιθετική τριάδα βρέθηκαν οι Αντουάν Γκριεζμάν, Ουσμάν Ντεμπελέ και Ανσού Φάτι.

Ο Μέσι έχει παίξει κάθε λεπτό της Μπαρτσελόνα στα 36 τελευταία παιχνίδια στην Ισπανία και έτσι αποφασίστηκε η αποφόρτισή του. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ δεν είναι έτοιμος, και ο Κούμαν δεν θέλει να ρισκάρει εφόσον φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο.

Ο Αργεντίνος σταρ έπαιξε ολόκληρο 90λεπτό στην νίκη των Καταλανών επί της Ντιναμό Κιέβου για το Champions League σκοράροντας και ένα γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τελευταία φορά που ο Μέσι βρέθηκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα σε παιχνίδι της La Liga ήταν τον Σεπτέμβριο του 2019.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ