ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι - Μπαρτσελόνα: Μύλος με την ανανέωση του Αργεντινού

Ο Λιονέλ Μέσι στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Λιονέλ Μέσι στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν CHRISTOPHE ENA / ASSOCIATED PRESS

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρθηκαν στην πρόταση ανανέωσης της Μπαρτσελόνα στον Μέσι, οι μπλαουγκράνα διέψευσαν ότι υπάρχει, αλλά ο Λαπόρτα δήλωσε ότι όλα πάνε καλά.

Το μέλλον του Μέσι και η παραμονή του ή όχι στην Μπαρτσελόνα αποτελούν ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Από το πρωί υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται στην πρόταση που φέρονται να έχουν καταθέσει οι Καταλανοί στον Αργεντινό για να παραμείνει στην ομάδα.

Σύμφωνα με το "Radio Catalunya" η πρόταση που έχει κατατεθεί στον Αργεντινό υπάρχουν χαμηλότερες αποδοχές σε σχέση με το τρέχον συμβόλαιο, οι οποίες είναι κλιμακούμενες, ενώ υπάρχει και όρος ώστε μετά το τέλος της καριέρας του να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα.

Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΠΟΡΤΑ

Από την πλευρά του οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα μέσα από κύκλους και διαρροές έσπευσαν να ρίξουν τους τόνους.

Τονίζεται ότι ακόμα δεν έχει κατατεθεί καμία πρόταση στον Μέσι, αλλά αυτό θα συμβεί το προσεχές διάστημα όταν ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος στο σύλλογο.

Την ώρα που υπήρχαν όλες αυτές οι εξελίξεις ήρθε μία δήλωση του Ζουάν Λαπόρτα να ανάψει νέες φωτιές. Δημοσιογράφος ρώτησε τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα για το ποήυ βρίσκεται η υπόθεση και εκείνος απάντησε πως "όλα πηγαίνουν καλά".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ