ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι - Μπαρτσελόνα: Συνέντευξη Τύπου από τον Λαπόρτα το πρωί της Παρασκευής (6/8)

Ο Τζουάν Λαπόρτα έπειτα από τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Πέμπτη 22 Απριλίου 2021
Ο Τζουάν Λαπόρτα έπειτα από τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Στη διάθεση των media θα τεθεί το πρωί της Παρασκευής (6/8) στις 11:00 ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, για να δώσει απαντήσεις σχετικά με το διαζύγιο με τον Λιονέλ Μέσι.

Την ώρα που η παγκόσμια αθλητική κοινότητα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι η Μπαρτσελόνα και ο Λιονέλ Μέσι χώρισαν τους δρόμους τους, ο πρόεδρος του συλλόγου προετοιμάζει έκτακτη συνέντευξη Τύπου (6/8 στις 11:00) για να δώσει απαντήσεις σχετικά με όσα έγιναν τις τελευταίες δύο ημέρες.

Ο Ζοάν Λαπόρτα θα τεθεί στη διάθεση των media που έχουν "παγώσει" την τελευταία ώρα, με τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να αγωνιούν για να μάθουν ποια θα είναι η επόμενη ημέρα του συλλόγου. Ο Λιονέλ Μέσι δεν ήταν ένας απλός ποδοσφαιριστής, ήταν το απόλυτο σύμβολο των Καταλανών και πλέον η αντικατάστασή του θα είναι μια πολύ δύσκολη και απαιτητική αποστολή.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ