ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Μέσι: "Ο διαιτητής κάνει το ίδιο όποτε μας παίζει, φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες"

Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με το Περού για τα προκριματικά της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο "Μονουμεντάλ", Μπουένος Άιρες | Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με το Περού για τα προκριματικά της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο "Μονουμεντάλ", Μπουένος Άιρες | Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2021 © 2021 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Ο Λιονέλ Μέσι διαμαρτυρήθηκε για τα σφυρίγματα του Βραζιλιάνου διαιτητή στο Αργεντινή - Περού, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αδικεί την "αλμπισελέστε".

Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία στην αναμέτρηση της Αργεντινής με το Περού για τη 12η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου της ζώνης Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Η "αλμπισελέστε" επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες, όμως ο Μέσι διαμαρτυρήθηκε μέσω των social media του για ένα πέναλτι που καταλόγισε ο Βραζιλιάνος διαιτητής του αγώνα, Γουίλτον Περέιρα Σαμπάιο, υπέρ του Τζέφερσον Φαρφάν στο 65'. Ο Γιοσιμάρ Γιοτούν το έστειλε στο δοκάρι, όμως ο Μέσι δεν δίστασε να κάνει λόγο για προηγούμενα με το συγκεκριμένο διαιτητή.

"Δύσκολο παιχνίδι, δύσκολο να παίξεις. Πολύς αέρας, ήταν όλοι πίσω και άφηναν λίγους χώρους. Ο διαιτητής κάνει το ίδιο όποτε μας παίζει, φαίνεται ότι το κάνει επίτηδες. Όμως όλα καλά, τρεις σημαντικοί βαθμοί που μας φέρνουν πιο κοντά στο στόχο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ