ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι, ο εκτελεστής της Ατλέτικο!

Μέσι, ο εκτελεστής της Ατλέτικο!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η αγαπημένος αντίπαλος του Λιονέλ Μέσι, μετρώντας εναντίον της 11 γκολ σε 10 ματς. Ποιο είναι το ιστορικό ρεκόρ που κυνηγάει ο Αργεντινός άσος.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παραταχθεί απόψε στο "Καμπ Νόου" ελπίζοντας ότι ο Φαλκάο θα ντυθεί... Τόρες και θα την οδηγήσει στην πρώτη της επιτυχία στη Βαρκελώνη μετά το 2005-06, όμως αν θέλει να ονειρεύεται θα πρέπει να μπλοκάρει για 90 λεπτά τον Λιονέλ Μέσι.

Όχι μόνο για το προφανές, από τη στιγμή που ο "Pulce" είναι ο υπαριθμόν 1 κίνδυνος από πλευράς Καταλανών, αλλά και επειδή ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο την τελευταία διετία έχει εξελιχτεί όλα αυτά τα χρόνια στον δήμιο των "ροχιμπλάνκος".

Ούτε μία ούτε δύο αλλα... 11 συνολικά φορές έχει βρει τα δίχτυα τους σε 10 ματς που έχει δηλώσει παρών, με την Ατλέτικο να γίνεται έτσι η ομάδα στην οποία έχει σκοράρει τα περισσότερα τέρματα, μπροστά από τις Σεβίλλη (10 γκολ σε 10 ματς), Ρεάλ Μαδρίτης και Οσασούνα (8 γκολ σε 10 ματς).

Στο "Καμπ Νόου" έχει μάλιστα σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος των δύο ομάδων: χατ-τρικ πέρυσι (3-0), δύο γκολ τη σεζόν 2009-10 και από ένα γκολ τις σεζόν 2007-08 και 2008-09.

Όσο για τα υπόλοιπα τέσσερα τέρματα, αυτά σημειώθηκαν στο "Βιθέντε Καλντερόν" τις σεζόν 2006-07 (στο σαρωτικό 6-0) και 2010-11.

Τι απομένει για τον Μέσι στις αναμετρήσεις του με την δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας; Μα φυσικά να ξεπεράσει το τρομερό ρεκόρ μίας παλιάς μεγάλης δόξας της Μπαρτσελόνα, του Σέσαρ, ο οποίος έχει τερματίσει το προσωπικό του κοντέρ κόντρα στους Μαδριλενους στα 15 γκολ.

Η συνέχεια στην κόντρα Μέσι-Ατλέτικο απόψε το βράδυ στο "Καμπ Νόου"...

Λιονέλ Μέσι vs Ατλέτικο Μαδρίτης

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ