ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Ο γιος μου θα γίνει σίγουρα Μπαρτσελόνα"

Μέσι: "Ο γιος μου θα γίνει σίγουρα Μπαρτσελόνα"

Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο γιος του θα γίνει φανατικός οπαδός της Μπαρτσελόνα σε συνέντευξή του. Τι είπε για Γκουαρδιόλα, Εθνική Αργεντινής και... Φαλκάο.

"Είμαι ευγνώμων στον Θεό για αυτό που μου έδωσε. Ανυπομονώ να βρεθώ μαζί με τον γιο μου", τόνισε ο μελλοντικός... μπαμπάς Λιονέλ Μέσι μιλώντας στο "Fox Sports Radio", και πρόσθεσε:

'Έχουμε ήδη πάρει δώρα ως οικογένεια αλλά τη μπάλα θα του τη δώσω όταν θα μεγαλώσει. Φαντάζομαι ότι ο γιος μου θα γίνει σίγουρα Μπαρτσελόνα".

Στην ίδια συνέντευξη, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αποθέωσε Γκουαρδιόλα ( "μαζί του κατακτήσαμε τα πάντα για 4 χρόνια και όλοι προσέχουν την απουσία του") και στήριξε Βιλανόβα ("συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό με τον Τίτο για να πάρουμε τίτλους") ενώ παραδέχτηκε ότι έχει ζήσει στο παρελθόν πολύ άσχημες στιγμές με την Εθνική Αργεντινής.

Επιπλέον, τόνισε πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης για την "αλμπισελέστε" ενόψει μάλιστα του Μουντιάλ της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014 ενώ για το μεγάλο "κανόνι" της Ατλέτικο Μαδρίτης, Φαλκάο, έκανε λόγο για "σπουδαίο παίκτη με εξαιρετική ποιότητα και στα δύο πόδια του".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ