ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Ο Γκουαρδιόλα πιο σημαντικός από μένα"

Μέσι: "Ο Γκουαρδιόλα πιο σημαντικός από μένα"

Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε τη σφοδρή επιθυμία του να παραμείνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι είναι ο άνθρωπος που άλλαξε τα πάντα στο σύλλογο από τότε που ανέλαβε τα ηνία.

"Χωρίς αμφιβολία, ο Γκουαρδιόλα είναι πιο σημαντικός από μένα για τη Μπαρτσελόνα", τόνισε με δηλώσεις του τη Δευτέρα ο Λιονέλ Μέσι , ο οποίος μετράει ήδη 50 γκολ τη φετινή σεζόν (σε όλες τις διοργανώσεις) με τη φανέλα των πρωταθλητών Ισπανίας και Ευρώπης, και συνέχισε:

"Από τότε που ήρθε στη Μπαρτσελόνα ο Γκουαρδιόλα άλλαξε τα πάντα στο σύλλογο και για μένα ο τεχνικός συνεχίζει να είναι απαραίτητος για το σχέδιό μας".

Δείτε και τα 50 γκολ του Λιονέλ Μέσι μέσα σε video διάρκειας 3 λεπτών.

Όσον αφορά δε στο θέμα που "καίει" τους Καταλανούς και δεν είναι άλλο από την ανανέωση του συμβολαίου του επιτυχημένου τεχνικού, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ξεκαθάρισε:

"Εμείς οι παίκτες δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά για το καλό το δικό μας, των οπαδών και του συλλόγου έχουμε μεγάλη επιθυμία να παραμείνει.

Θα ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε έναν άλλο προπονητή που να μπορέσει να τα πάει καλά όπως αυτός. Ας σκεφτούμε αυτά που έχει κατακτήσει και τον τρόπο με τον οποίο έχει συμβεί αυτό".

Να σημειωθεί ότι ο Μέσι μίλησε στην αίθουσα συνεντεύξεων "Ciutat Esportivà" κατά την παρουσίαση του βιντεοπαιχνιδιού Fifa EA Sports το οποίο εκπροσωπεί (όπως μάλιστα έγινε γνωστό όλα τα κέρδη του από τη συνεργασία θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ