EURO 2024

Μέσι: "Πιο δύσκολο το Μουντιάλ από το Euro, θα ήθελα να βγάλω μία φωτογραφία μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν"

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ κόντρα στην Γαλλία του Εμπαπέ
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ κόντρα στην Γαλλία του Εμπαπέ @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ υποστήριξε πως το Euro είναι δυσκολότερο τουρνουά σε σύγκριση με το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Λιονέλ Μέσι απάντησε στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Παρί, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο "ESPN".

Λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Κιλιάν Εμπαπέ παραχώρησε συνέντευξη, με τον Γάλλο διεθνή φορ να μιλάει για την επιθυμία των μπλε να κατακτήσουν τον τίτλο και να υποστηρίζει πως το Euro είναι πιο δύσκολο τουρνουά σε σύγκριση με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Άποψη που δεν βρήκε σύμφωνο τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Παρί και αντίπαλό του στον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ, Λιονέλ Μέσι, με τον "Pulga" να εκφράζει κατηγορηματικά την αντίθεσή του μέσω συνέντευξής του στο "ESPN":

"Το Euro είναι μία σημαντική διοργάνωση που περιλαμβάνει τους καλύτερους στην Ευρώπη αλλά αφήνει εκτός την Αργεντινή, που είναι τρις παγκόσμια πρωταθλήτρια, την Βραζιλία, που είναι πεντάκις παγκόσμια πρωταθλήτρια και την Ουρουγουάη, δις παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Υπάρχουν πάρα πολλοί παγκόσμιοι πρωταθλητές που θα πουν ότι είναι η δυσκολότερη διοργάνωση, Όλοι θέλουν να είναι πρωταθλητές κόσμου", τόνισε ο Μέσι, ο οποίος αποκάλυψε πως από τον κόσμο του αθλητισμού θα ήθελε να συναντήσει για να βγάλει μία φωτογραφία μαζί του, τον θρύλο του NBA, Μάικλ Τζόρνταν.

"Κατέκτησα κάθε τρόπαιο με την Μπαρτσελόν, κέρδισα κάθε ατομική διάκριση και τελικά πήρα το Copa America και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πέτυχα ό,τι μπορεί να πετύχει κάποιος στο ποδόσφαιρο", υπογράμμισε ο 36χρονος σούπερ σταρ, κάνοντας επίσης την εκτίμηση ότι η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι ο τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ EURO ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ