CHAMPIONS LEAGUE

Ισπανικά πρωτοσέλιδα για τη μάχη Μέσι - Ρονάλντο: "Όπως παλιά"

Μάχη για την μπάλα ανάμεσα σε Μέσι και Ρονάλντο στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου στις 3 Δεκεμβρίου του 2016.
Μάχη ανάμεσα σε Μέσι και Ρονάλντο στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η σύγκρουση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους θα φέρει και μάχη μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο με τα πρωτοσέλιδα των ισπανικών εφημερίδων να σχολιάζουν το γεγονός.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Γιουβέντους για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Πρόκειται για μία αναμέτρηση που θα κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο, με τους μπλαουγκράνα να έχουν το προβάδισμα.

Τα βλέμματα όλου του ποδοσφαιρικού πλανήτη θα είναι στραμμένα πάνω στη μάχη που αναμένεται να διεξαχθεί στο τερέν του Καμπ Νόου ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι είναι ξανά αντίπαλοι μετά από αρκετό καιρό.

Φυσικά, αυτή η "τιτανομαχία" μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ισπανικών εφημερίδων, αφού οι φιγούρες του Αργεντίνου και του Πορτογάλου σταρ κοσμούν τα πρωτοσέλιδα.

"Η πολυαναμενόμενη μονομαχία" σχολιάζει η AS με τους δύο ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο φόντο του καταλανικού γηπέδου.

Το πρωτοσέλιδο της AS για την μονομαχία Μέσι - Ρονάλντο
Το πρωτοσέλιδο της AS για την μονομαχία Μέσι - Ρονάλντο AS

Η μαδριλένικη Marca αναφέρει "Όπως τους παλιούς καιρούς" και δείχνει την ανυπομονησία της για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους.

Το πρωτοσέλιδο της Marca για την μονομαχία Μέσι - Ρονάλντο
Το πρωτοσέλιδο της Marca για την μονομαχία Μέσι - Ρονάλντο MARCA

Η Mundo Deportivo παρουσιάζει τα χρυσά παπούτσια και τις χρυσές μπάλες των Μέσι και Ρονάλντο, ενώ γράφει στο πρωτοσέλιδό της "Η μάχη επιστρέφει".

Το πρωτοσέλιδο της mundo deportivo για τη μάχη Μέσι - Ρονάλντο
Το πρωτοσέλιδο της mundo deportivo για τη μάχη Μέσι - Ρονάλντο MUNDO DEPORTIVO
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ