LA LIGA

Μέσι, Ρονάλντο πριν το clasico μέσω twitter

Μέσι, Ρονάλντο πριν το clasico μέσω twitter
messironaldo_2010_4_11_17_47_19

Διαβάστε πως έζησαν/περίμεναν Μέσι και Ρονάλντο το clasico μέσα από τα λεγόμενά τους στο twitter

Τα πρωτοσέλιδα και οι αναλύσεις όλη την εβδομάδα του clasico είχαν φόντο τους μεσοεπιθετικούς κάτι απόλυτα φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς το ποδοσφαιρικό μέγεθος των δύο ποδοσφαιριστών. Ο Ρονάλντο δεν κατάφερε ούτε το Σάββατο να σκοράρει κόντρα στην Μπάρτσα (δεν το έχει κάνει ούτε με την Μάντσεστερ), ενώ από την πλευρά του ο Μέσι συνέχισε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κασίγιας.
Η σύγκριση των δύο είναι ορισμένες φορές αναπόφευκτη αν και δεν έχουν πολλά κοινά. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φίλοι της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα περιμένουν από αυτούς να πάρουν τα… μεγάλα παιχνίδια. Ο Μέσι το κατάφερε, ο Ρονάλντο όχι.

Ο Πορτογάλος αποχώρησε ηττημένος από το Σαντιάγο Μπερναμπέου, ένα παιχνίδι που περίμενε με ανυπομονησία (όπως όλοι βέβαια). Αυτό φάνηκε έντονα πριν το ντέρμπι καθώς μέσω του twitter (στην Ευρώπη είναι διαδεδομένο και πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν) έδειχνε πως ανέπνεε γι αυτό το ματς.

Στις 31 Μαρτίου το βράδυ όταν η Μπαρτσελόνα αγωνιζόταν στην Αγγλία με την Άρσεναλ ο Ρονάλντο έκανε την πρώτη του αναφορά στο clasico: " Βλέποντας την Μπαρτσελόνα να παίζει κόντρα στην Άρσεναλ, δεν μπορώ να περιμένω για το clasico".

Ο Ρονάλντο είδε και τον επαναληπτικό στο Καμπ Νόου κι όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος από την εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι: " Τι εμφάνιση από τον Μέσι! Το clasico θα είναι πολύ ενδιαφέρον…"

Ο Μέσι από την πλευρά του δεν είχε χρησιμοποιήσει το δικό του twitter παρά μόνο την ημέρα του μεγάλου ντέρμπι: " Είμαι έτοιμος για το clasico!!!", έγραψε ο μικρός θεός της μπάλας και όπως απέδειξε λίγες ώρες αργότερα είχε απόλυτο δίκιο. Ο Ρονάλντο την παραμονή του ντέρμπι ενημέρωσε τους φίλους που τον ακολουθούν πως: " Η ημέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι, θα μείνω μέσα σήμερα και θα δω ταινία…" και ανήμερα του αγώνα έγραψε: " Θα είναι ένα καταπληκτικό βράδυ. Hala Madrid!!!"

Μία ημέρα μετά το ντέρμπι και μέχρι το απόγευμα της Κυριακής κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει την εμφάνισή του στο twitter.











TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ