ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι σε beast mode: Ο Αργεντινός σταρ σημείωσε χατ-τρικ σε 24 λεπτά και έφτασε τα έξι γκολ στα τελευταία δύο του παιχνίδια

Μέσι σε beast mode: Ο Αργεντινός σταρ σημείωσε χατ-τρικ σε 24 λεπτά και έφτασε τα έξι γκολ στα τελευταία δύο του παιχνίδια
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι @2024 AP IMAGES/LYNNE SLADKY

Ο Λιονέλ Μέσι απέδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι ότι διάγει μία από τις καλύτερες περιόδους του τα τελευταία χρόνια, με τον Αργεντινό σταρ να κάνει πάρτι στο MLS πετυχαίνοντας το δεύτερο χατ-τρικ μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Τι κι εάν έχει φτάσει τα 37. Τι κι εάν μέσα σε τέσσερις ημέρες είχε ταξίδια σε Αργεντινή, για να συνθλίψει με 6-0 τη Βολιβία με προσωπικό σόου, Ισπανία, για να παραλάβει το βραβείο του GOAT του ποδοσφαίρου από τη Marca, και επιστροφή στο Μαϊάμι για να παίξει με την Ίντερ στο ματς κόντρα στη Νιου Ίνγκλαντ για το MLS, ο Λιονέλ Μέσι δεν καταλαβαίνει και αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ότι χαίρεται ξανά να παίζει μπάλα.

Ο Πούλγκα έδωσε ακόμη μία παράσταση στα γήπεδα της Αμερικής, με θύμα αυτή τη φορά τη Νιού Ίνγκλαντ, η άμυνα της οποίας δεν κατάφερε να αποτρέψει να μαζέψει τρεις φορές την μπάλα από τα δίχτυα της ομάδας της, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι ο δράστης των τριών από των συνολικά έξι γκολ.

Μάλιστα, αυτό ήταν το δεύτερο χατ-τρικ του Λίο σε τέσσερις μέρες, 59o στην καριέρα του και πρώτο με τον αμερικανικό σύλλογο, που είχε ως άξιο συμπαραστάτη τον κολλητό του, Λουίς Σουάρες, ο οποίος σκόραρε δύο φορές και μοίρασε ακόμη δύο ασίστ, αμφότερες στον Μέσι στο τέταρτο και το έκτο τέρμα της Ίντερ Μαϊάμι.

Αυτό που είναι το πιο εξωφρενικό, είναι ότι ο αρχηγός της Αλμπισελέστε σημείωσε το χατ-τρικ μόλις σε 24', αφού πέρασε αλλαγή στο 57' και μέχρι το 81' είχε "καθαρίσει την μπουγάδα" διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.

Τη φετινή σεζόν, σε 22 συμμετοχές σε Ίντερ Μαϊάμι και εθνική Αργεντινής, ο Μέσι μετράει 22 γκολ και 12 ασίστ σε 1720'.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ