ΠΑΟΚ

Μέσι, Σουάρες και... Μάτος!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
Μάτος, ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Ανάμεσα στους 11 κορυφαίους Λατινοαμερικανούς που αγωνίστηκαν στην Ευρώπη το περασμένο Σαββατοκύριακο (17-18/12) συμπεριλήφθηκε ο Λέο Μάτος του ΠΑΟΚ, μαζί με τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, όπως τους επέλεξε η ισπανική AS.

Στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής (17-18/12) των Λατινοαμερικανών που αγωνίζονται στην Ευρώπη συμπεριλήφθηκε ο Λέο Μάτος του ΠΑΟΚ. Τους 11 διάλεξε η ισπανική AS. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι "συμπαίκτης" με τους Λιονέλ Μέσι, Χαβιέρ Μαστσεράνο και Λουίς Σουάρες. Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Βραζιλιάνος βρίσκεται για δεύτερη σερί αγωνιστική ανάμεσα στους καλύτερους.

Ο Μάτος πραγματοποίησε ακόμα μία καλή εμφάνιση με τη φανέλα του "δικεφάλου του Βορρά", συμβάλλοντας στη νίκη με εμφατικό τρόπο απέναντι στην Κέρκυρα (5-0). Μάλιστα, πέτυχε το πέμπτο γκολ του ΠΑΟΚ, έπειτα από ασίστ του Γκάρι Ροντρίγκες.

Στην ίδια ενδεκάδα βρέθηκαν οι: Χερόνιμο Ρούλι (Σοθιεδάδ), Χαβιέρ Μαστσεράνο (Μπαρτσελόνα), Μάρκος Ρόχο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζόναταν ντος Σάντος (Βιγιαρεάλ), Λούκας Μπίγλια (Λάτσιο), Ντοόυγκλας Κόστα (Μπάγερν), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Γιουβέντους), Λουσιάνο Βιέτο (Σεβίλλη), Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα).

"Ο Βραζιλιάνος σκόραρε πάλι, στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι είναι αμυντικός έχει 4 γκολ σε 11 ματς. Στα 30 του χρόνια βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα", αναφέρει χαρακτηριστικά η AS.

Μέσι, Σουάρες και... Μάτος!

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Μέσι, Σουάρες και... Μάτος!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ