ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Σπουδαίος ο Ανρί"

Μέσι: "Σπουδαίος ο Ανρί"
New Image

Ο Αργεντινός άσος δεν φοβάται για τη θέση του στην 11αδα των "μπλαουγκράνα" μετά την έλευση του Ανρί, τονίζοντας ότι ο Γάλλος είναι σπουδαίο απόκτημα

Όσοι πάντως έσπευσαν να εικάσουν ότι ο Λιονέλ Μέσι θα πρέπει να ανησυχεί για την θέση του στο αρχικό σχήμα με την παρουσία του Γάλλου φορ στη Βαρκελώνη, πήραν αποστομωτική απάντηση από τον ίδιο τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, τον άνθρωπο που έχουν χρίσει ως διάδοχο του Ντιέγκο Μαραντόνα.
"Δεν είμαι πιά ένα μικρό παιδί και γνωρίζω καλά τις δυνατότητές μου, η απόκτηση του Ανρί δεν με προβληματίζει καθόλου", τόνισε στις δηλώσεις του στην καταλανική "Mundo Deportivo" ο Μέσι για να συμπληρώσει:

"Θα είναι πρόβλημα για τον Ράικαρντ να μας έχει όλους στην 11αδα, όμως θα βρει τη λύση. Ο Ανρί έρχεται για να μας κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικούς, έρχεται γιατί είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης".

Όσον αφορά την φετινή άσχημη σεζόν που έκανε η Μπαρτσελόνα αλλά και το ντεφορμάρισμα του Ροναλντίνιο, που "πλήρωσε" την κούραση από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Γερμανίας, δήλωσε:

"Δεν πετύχαμε κανέναν στόχο, όμως η δική μου χρονιά ήταν πολύ έντονη, είχα επίσης έναν τραυματισμό που με κράτησε μακριά από τα γήπεδα. Ο Ροναλντίνιο απογοητευτικός;

Ο κόσμος δεν έχει καλή μνήμη, φέτος την μία ημέρα ήταν σπουδαίος, την άλλη τον κατηγορούσαν, μετά ήταν και πάλι αρχηγός..."








TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ