ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι: "Θέλω στον τελικό τον Νεϊμάρ"

Μέσι: "Θέλω στον τελικό τον Νεϊμάρ"

Ο Λιονέλ Μέσι "έσπασε" την σιωπή του και αποκάλυψε ποια εθνική ομάδα θέλει αντιμέτωπη της Αργεντινής σε έναν ενδεχόμενο τελικό του Μουντιάλ.

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να αντιμετωπίσει τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, και να κερδίσει το Μουντιάλ σε έναν ενδεχόμενο τελικό μεταξύ Αργεντινής και Βραζιλίας, ενώ ύψωσε "ασπίδα" στον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της "αλμπισελέστε", Ντιέγκο Μαραντόνα, για το Μουντιάλ του 2010.

"Μακάρι να έπαιζα στον τελικό του Μουντιάλ απέναντι στον Νεϊμάρ. Αν δεν είναι αυτός, ας είναι κάποια άλλη ομάδα. Είναι ένα όνειρο να κερδίσεις το Μουντιάλ.

Αλλά όπως και να έρθουν τα πράγματα, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλω πολύ να κερδίσω αυτό το Μουντιάλ, έμαθα από τα λάθη μου στις προηγούμενες διοργανώσεις και δεν θα τα επαναλάβω"

Στην συνέχεια ο Αργεντινός άσος, Λιονέλ Μέσι, κάνει μία σύντομη αναδρομή στα προηγούμενα Μουντιάλ που συμμετείχε:

"To 2006 ήταν η πρώτη μου εμπειρία από τέτοια τουρνουά, αλλά μετά τον αποκλεισμό ήταν όλοι άδικοι μαζί μου γιατί σε αυτή την εθνική έπαιξα πολύ καλά. Είπαν ότι δεν ένιωσα την ήττα, αλλά δεν ήταν έτσι.

Το 2010 τα πήγαμε πολύ καλά. Μερικές φορές είναι πιο εύκολο για την ομοσπονδία να ρίξει στην ευθύνη στον προπονητή παρά στους παίκτες που ήμασταν οι αληθινοί υπεύθυνοι για τον αποκλεισμό. Ο Μαραντόνα έχει έναν εξαιρετικό τρόπο να μεταδίδει την φιλοσοφία του στους παίκτες.", συμπλήρωσε ο Λιονέλ Μέσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ