ΚΟΣΜΟΣ

Μέσι: "Τώρα θέλω το Κόπα Αμέρικα"

Μέσι: "Τώρα θέλω το Κόπα Αμέρικα"

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε στην πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές, και στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες τόνισε ότι ο επόμενος στόχος του είναι η κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα με την Εθνική Αργεντινής.

Η σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν ονειρεμενη για τον Λιονέλ Μέσι, κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα Ισπανίας με τη Μπαρτσελόνα, τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς για το 2010 αλλά και πετυχαίνοντας συνολικά 53 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να επαναπαυτεί στις δάφνες του...

Το μεσημέρι της Τρίτης (30/5) το μεγάλο αστέρι των "μπλαουγκράνα" έφτασε στην Αργεντινή, όπου θα περάσει λίγες ημέρες ανέμελων διακοπών μετά από μία κοπιαστική χρονιά, και με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους που τον είχαν περικυκλώσει στο αεροδρόμιο έδωσε σύνθημα για τον επόμενο στόχο του.

"Το σημαντικότερο πράγμα τώρα είναι να κατακτήσω το Κόπα Αμέρικα.

Είχα την τύχη να πάρω τα πάντα με τη Μπαρτσελόνα, να κατακτήσω όλους τους ατομικούς τίτλους, και ο στόχος μου τώρα είναι να κερδίσω πράγματα και για την Εθνική ομάδα της Αργεντινής", δήλωσε χαρακτηριστικά, για να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι είχε ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν κόντρα με κάποιον συμπαίκτη του στην "αλμπισελέστε".

Υπενθυμίζεται ότι το φετινό Κόπα Αμέρικα φιλοξενείται στην Αργεντινή, με την πρεμιέρα της διοργάνωσης να είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουλίου (πρώτος αντίπαλος για τον Μέσι και τους συμπαίκτες του η Βολιβία) και τον τελικό να έχει οριστεί για την 24η Ιουλίου.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ