ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μετά τη σφαλιάρα η... καμπάνα

Μετά τη σφαλιάρα η... καμπάνα
New Image

Η ενέργεια του Ζεμπινά να χτυπήσει έναν καμεραμάν μετά την αποβολή του στο ματς με την Κάλιαρι αναμένεται να του κοστίσει ακριβά, με την διοίκηση να ετοιμάζει βαρύ πρόστιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, ο Γάλλος αμυντικός αναμένεται να κληθεί από τον δικαστή και να τιμωρηθεί βάση βίντεο για τη συμπεριφορά του, ενώ σκληρή θα είναι και η στάση που θα κρατήσει η διοίκηση της "βέκια σινιόρα", όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρός της Τζοβάνι Γκίλι.
"Θα τιμωρήσουμε με πρόστιμο τον Ζεμπινά για την αποβολή του αλλά και γιατί αντέδρασε σε μία πρόκληση. Δεν έχει σημασία η συμπεριφορά του καμεραμάν, εκείνος έπρεπε να πάει στα αποδυτήρια και να μην εμπλακεί σε καυγά.

Δεν είμαι θυμωμένος μαζί του, μπορώ να τον καταλάβω. Όμως η συμπεριφορά του δεν συνάδει με την γραμμή που έχει χαράξει αυτή η διοίκηση".



Επιπλέον, ο πρόεδρος των "μπιανκονέρι" αναφέρθηκε αισιόδοξος αναφορικά με την έκβαση του σίριαλ της ανανέωσης ή μη του συμβολαίου του Ντελ Πιέρο.

"Νομίζω ότι ο Μπλαν (εκτελεστικός διευθυντής) θα συναντηθεί ξανά με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του. Και δεν πιστεύω ότι δεν θα παίξει παραπάνω από 10 ματς το χρόνο. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει δηλώσει πως ο παίκτης συνιστά αθλητική κληρονομιά, κάτι που σημαίνει ότι του έχει μεγάλη εκτίμηση.

Στο ματς Κυπέλλου με την Πάρμα έμεινε στον πάγκο να ξεκουραστεί, έπαιξε με την Κάλιαρι και ήταν μάλιστα αποφασιστικός. Η αίσθησή μου είναι ότι σύντομα θα καταλήξουμε σε συμφωνία".

Όσο για το πολύ καλό ξεκίνημα της Γιούβε στο πρωτάθλημα, το οποίο εξέπληξε πολλούς στον χώρο του ιταλικού ποδοσφαίρου, ο Γκίλι υποστήριξε ότι είχε πίστη στην ομάδα του και δεν ανησυχούσε.

"Περίμενα μία πραγματική ομάδα από την πρώτη κιόλας ημέρα του πρωταθλήματος και έτσι έγινε. Είμαστε ενωμένοι ως ομάδα, ως διοίκηση, ενώ έχουμε περιθώρια βελτίωσης.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση μέχρι τώρα έχει έρθει με τη νίκη επί της Κάλιαρι, σε ένα δύσκολο ματς με αντίπαλο μία εξαιρετική ομάδα. Ναι, όντως δόθηκαν σε αυτό το ματς δύο πέναλτι εις βάρος μας, όμως και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι",

ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ