ΗΡΑΚΛΗΣ

Μετά τη θύελλα... νηνεμία-Επιστροφή Γιοβάνοβιτς

Μετά τη θύελλα... νηνεμία-Επιστροφή Γιοβάνοβιτς
Γιοβάνοβιτς MOTIONTEAM

Ο Ηρακλής έφερε πίσω τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος δήλωσε ότι εύχεται να κρατήσει πολύ αυτή συνεργασία

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός μετά από περίπου δύο μήνες επιστρέφει στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας, για να αντικαταστήσει τον άνθρωπο που προ ολίγων εβδομάδων του είχε πάρει τη θέση. Η επιλογή του Γιοβάνοβιτς φαίνεται να είναι η καλύτερη δυνατή στην παρούσα φάση, καθώς ξέρει πράγματα και καταστάσεις στον Ηρακλή και δε θα χρειαστεί καθόλου χρόνος προσαρμογής.
Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να παρακολουθήσει το αυριανό φιλικό του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Γιοβάνοβιτς: "Ελπίζω να κρατήσει πολύ..."
Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Ηρακλής γνωστοποίησε και επίσημα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, χωρίς να συμμετέχει στην προπόνηση, μίλησε, όμως, για την εκ νέου συνεργασία του με τον Γηραιό.

"Ευχαριστώ τη διοίκηση που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να κρατήσει για πολύ αυτή η συνεργασία. Είναι μια δύσκολη περίοδος για τον Ηρακλή, λόγω όσων προηγήθηκαν. Πρέπει να ξεπεράσουμε όσο γίνεται πιο ανώδυνα τα προβλήματα και για να πετύχουμε χρειάζεται να υπάρχει εμπιστοσύνη", τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

"Ο Ηρακλής βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Για να προχωρήσει είναι απαραίτητο να αποκτήσει ομοιογένεια. Γι' αυτό και ζήτησα από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας να βοηθήσουν τους νέους για να προσαρμοστούν γρήγορα. Τα χρονικά περιθώρια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος δεν είναι μεγάλα, η διακοπή ίσως βοηθήσει".


Σχολιάζοντας την παρουσία στο ρόστερ πολλών ξένων ποδοσφαιριστών είπε: "Ο Ηρακλής ήταν πάντα μια ομάδα που καλοδεχόταν τους ξένους. Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Κοινός στόχος για όλους, άλλωστε, είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα".

Καταλήγοντας στάθηκε στους φιλάθλους: "Λατρεύουν την ομάδα και χρειάζεται να τη βοηθήσουν, όπως το έκαναν και πέρυσι. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το παν για να μην τους απογοητεύσουμε και να τους έχουμε κοντά μας".



Πήρε και Μαρίνκοβιτς
Πέρα όμως από το νέο τεχνικό, ο Ηρακλής πήρε και έναν νεαρό Σέρβο 21 χρονών που αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου. Ο λόγος για τον Νεμπόγια Μαρίνκοβιτς, ο οποίος πέρασε σήμερα με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αποκτήθηκε από την Παρτιζάν ως δανεικός για έναν χρόνο.

"Ο Μαρίνκοβιτς πέρασε σε όλα τα τεστ και θα έχουμε τη χαρά να τον δούμε στα γήπεδα της Ελλάδας", τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος, γνωστοποιώντας παράλληλα το ενδεχόμενο υλοποίησης ακόμη μιας μεταγραφής, προσθέτοντας: "Εφόσον το κρίνει ο νέος μας προπονητής. Υπάρχει το περιθώριο για την πράξουμε".



Καταλήγοντας είπε με νόημα πως : "Ολοι οι ποδοσφαιριστές θα κριθούν στο γήπεδο. Ο,τι και να λέει ο καθένας είναι προσωπικές κρίσεις. Πρέπει να στηρίζουμε τα παιδιά και τον προπονητή. Σύντομα, με δεδομένο τη διακοπή του πρωταθλήματος, η οποία θα είναι μεγαλύτερη λόγω και των εκλογών, ο Ηρακλής θα κατορθώσει να κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα".

Ανακοινώθηκαν οι αριθμοί στις φανέλες
Στο μεταξύ, ανακοινώθηκαν τα νούμερα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στη νέα περίοδο. Αναλυτικά:
1. Μπαντής
2. Παπαζαχαρίας
3. Παπαζούδης
4. Κατσαμπής
5. Ζμπόντσακ
6. Πουρσανιδης
7. Χλωρός
8. Τσίνεγκε
9. Κομβολίδης
10. Εμερσον
11. Νικολόπουλος
13. Ασλανίδης
14. Μαυρογενίδης
15. Μαλαγκουένο
16. Ιωαννίδης
17. Παπαστεριανός
18. Γιαννούλης
19. Γιάντσης
20. Λεάντρο
22. Μπένκο
23. Περπερίδης
25. Σουλίδης
26. Ραγκουέλ
28. Μεϊντής
33. Παπαδόπουλος
35. Κερμενίδης
78. Πάρντο
83. Μπίνιο
86. Κολίτσι
















































TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ