ΠΑΟΚ

Μετά την Λάρισα, υλοποίηση του σχεδιασμού

Μετά την Λάρισα, υλοποίηση του σχεδιασμού
Βρυζας

Με 17 ποδοσφαιριστές λόγω προβλημάτων τραυματισμών και τιμωριών αναχώρησε για την Λάρισα η ομάδα του ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα ο Φερνάντο Σάντος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Σάλμον, Κνολ, Κωνσταντινίδη και Χριστοδουλόπουλο και στους τραυματίες Γλύκο, Αραμπατζή, Χαραλάμπους, Γκάβραντσιτς, Γκονζάλεζ, Κονσεϊσάο και Φρούνζα με τους δύο τελευταίους να βρίσκονται στις πατρίδες τους.
Το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ περιλάμβανε μία τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ενώ μετά το τέλος της ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε γνωστούς τους 17 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή του.

Συγκεκριμένα οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή του «Δικεφάλου» για τον αυριανό αγώνα με την Λάρισα στο Αλκαζάρ είναι οι: Φερνάντεζ, Τοχούρογλου, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Μελίσσης, Γεωργίου, Μπαλάφας, Βερόν, Λάκης, Ίλιεφ, Αθανασιάδης, Ηλιάδης, Δελήμπασης, Ορφανός, Βαγγελής, Μπαϊάνο και Πεχλιβάνης.

Όσο για το πώς αναμένεται να παρατάξει το σύνολό του ο Σάντος στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς; Όπως όλα δείχνουν με πολλά νέα πρόσωπα δεδομένων των προβλημάτων αλλά και των ευκαιριών που προτίθεται να δώσει ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα δοκίμασε στην χθεσινή προπόνηση κάτω από τα δοκάρια θα είναι και πάλι ο Φερνάντεζ με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μαλεζά και Μελίσση ενώ ο Γεωργίου θα βρίσκεται στο αριστερό άκρο και ο Σνάουτσνερ στο δεξί. Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Βερόν, Ηλιάδης, Μπαλάφα και Λάκη με επιθετικό δίδυμο τους Αθανασιάδη και Ίλιεφ.

Υπενθυμίζεται πως στο πλευρό της ομάδας του ΠΑΟΚ θα βρεθούν και 500 φίλαθλοι που θα δώσουν το παρών στις κερκίδες του Αλκαζάρ.

Παράλληλα με το αυριανό παιχνίδι στην Λάρισα με την ΑΕΛ στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής που είναι καθαρά θέμα γοήτρου στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά.

Ο Ζήσης Βρύζας επέστρεψε από το ταξίδι του σε Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες και αφού ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Ζαγοράκη, συναντήθηκε με τον Σάντος. Στην διάρκεια της συνάντησης ο προπονητής του ΠΑΟΚ παρέδωσε στον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ λίστα με Πορτογάλους ποδοσφαιριστές που είτε τελειώνουν τα συμβόλαια τους είτε οι ομάδες τους προτίθενται να τους παραχωρήσουν ως δανεικούς.

Μεταξύ άλλων ο Σάντος έκανε γνωστό στον Βρύζα για τις προθέσεις του όσον αφορά το υπάρχον υλικό της ομάδας. Αυτό που επίσης συμφωνήθηκε ήταν μέχρι τις 30 Ιουνίου να έχει ολοκληρωθεί το 90% των κινήσεων που είναι να γίνουν ώστε με τον τρόπο αυτό από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας να υπάρχουν οι όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προθέσεις του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ είναι η ανάπτυξη σχέσεων του ΠΑΟΚ με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους κάτι για το οποίο ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις.
















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ