ΑΡΗΣ

Μετά το ΟΚ της Σεντ Ετιέν σειρά ο Σανόγκο

Μετά το ΟΚ της Σεντ Ετιέν σειρά ο Σανόγκο

Από τα χείλη του Μπουμπακάρ Σανόγκο εξαρτάται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Άρη.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει έρθει σε συμφωνία με την Σεντ Ετιέν όπου ανήκει ο 29χρονος Ιβοριανός επιθετικός μέχρι το επόμενο καλοκαίρι του 2012 και απομένει να τα βρει και με τον ίδιο.


Ουσιαστικά ο Σανόγκο και η οικογένειά του πρέπει να αποφασίσουν να αλλάξουν την ζωή τους πηγαίνοντας μετά από δύο χρόνια από την Γαλλία στην Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα.

Με την συμφωνία μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και αυτής της Σεντ Ετιέν η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρόκειται να καλύψει μέρος του συμβολαίου του χωρίς να τίθεται θέμα δανεισμού του.

Κι αυτό γιατί το συμβόλαιό του λήγει με την ολοκλήρωση της προσεχής αγωνιστικής περιόδου με την σημερινή ημέρα να μην αποκλείεται να είναι αυτή που ο Σανόγκο θα πάρει την απόφασή του.

Σε περίπτωση που πει το ναι τότε η Ελλάδα θα είναι η τρίτη χώρα που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη μετά την Γερμανία όπου ήταν ο πρώτος του σταθμός όταν το 2005 μεταγράφηκε στην Καϊζερσλάουτερν.

Έναν χρόνο μετά ο Σανόγκο μετακόμισε το 2006 στο Αμβούργο και ακολούθως επίσης μετά από μία χρονιά στην Βέρντερ Βρέμης όπου έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2009 όπου δόθηκε δανεικός στην Χοφενχάιμ.

Το ίδιο καλοκαίρι πήγε στην Γαλλία για λογαριασμό της Σεντ Ετιέν όπου ανήκει μέχρι σήμερα ενώ είναι και 18 φορές διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού έχοντας σημειώσει 8 γκολ.

Όσον αφορά για την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου δεν τίθεται θέμα όπως και για τον Τζόρτζε Ράκιτς της Μόναχο 1860. Η απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Σέρβο επιθετικό της γερμανικής ομάδας έχει να κάνει με την εμπλοκή μάνατζερ στην επαφή που έγινε με την διοίκησή της.

Συγκεκριμένα σε αυτήν η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είχε ζητηθεί ο Ράκιτς να πάει να δοκιμαστεί για δύο μέρες από τον Σάκη Τσιώλη στο Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου βρισκόταν η αποστολή πριν την τελική απόφαση για την απόκτησή του.

Εν τω μεταξύ λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (10/08) και με μία μικρή καθυστέρηση η πτήση που οποία βρισκόταν η αποστολή του Άρη από την Ρώμη προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης.

Με τον τρόπο αυτό επέστρεψε και πάλι στην βάση της μετά από 15 ημέρες απουσίας στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ της Αυστρίας και εν συνεχεία στην Ιταλία για τα δύο δυνατά φιλικά με τις Λάτσιο και Κάλιαρι.

Ο Τσιώλης έχει προγραμματίσει για σήμερα ρεπό στους ποδοσφαιριστές του που από αύριοθα επιστρέψουν στις προπονήσεις και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα αντιμετωπίσουν την Πρωταθλήτρια ομάδα Κ20 του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ