ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετά το "Σίτι" ο "εκλεκτός"

Μετά το "Σίτι" ο "εκλεκτός"
Μουνιόθ, Παναθηναϊκός

Μια τρίτη επιλογή έχουν έτοιμη οι "πράσινοι" που πρώτα κοιτούν το "Σίτι". Προτάθηκε ο Φράνκο της Βιγιαρεάλ

Μετά τις διαδοχικές συναντήσεις των Γιάννη Βαρδινογιάννη και Βίκτορ Μουνιόθ μετά την άρνηση του Αντριάνο της Πόρτο, η υπόθεση απόκτησης του σέντερ φορ που θέλει στο ρόστερ ο Ισπανός τεχνικός έχει μπει στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται μέχρι το ματς με την Καλαμαριά για το Κύπελλο (10/01) να έχει ολοκληρωθεί.
Εκτός από το κυρίαρχο θέμα απόκτησης επιθετικού με τον Ισπανό τεχνικό να αποφασίζει αποκλειστικά τα "φαβορί" από την λίστα που είχε στα γραφεία της η ΠΑΕ, στην ίδια σύσκεψη συζητήθηκε και το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού που αποτελεί τη επόμενη και τελευταία ενδεχομένως προτεραιότητα του συλλόγου.

Προτάθηκε ο Φράνκο

Ενα από τα ονόματα που δεν "πέταξε" από την λίστα του ο Βίκτορ Μουνιόθ ήταν αυτό του Γκιγιέρμο Φράνκο. Ο Μεξικάνος επιθετικός της Βιγιαρεάλ έχει προταθεί στο "τριφύλλι" και η περίπτωση του εξετάζεται από τον Ισπανό τεχνικό που τον γνωρίζει.

Ο 30χρονος διεθνής επιθετικός (10 συμμετοχές) ξεκίνησε την καριέρα από τη Σαν Λορέντζο και συνέβαλε πολλά στην περσινή σπουδαία πορεία της ισπανικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίστροφα, όμως φέτος η εικ'ονα του δεν έχει πείσει και από πέρσι μέχρι σήμερα έχει 21 συμμετοχές με πέντε γκολ στο ενεργητικό του.

ΟΚ Μόρις, Τζιόλης



Στα πλάνα του Βίκτορ Μουνιόθ τέθηκαν οι ετοιμοπόλεμοι Νασίφ Μόρις και Αλέξανδρος Τζιόλης που έκαναν τον Ισπανό προπονητή τους να νιώσει μια ανακούφιση, αφού αμφότεροι δεν είχαν προπονηθεί την Τετάρτη.

Οι δύο παίκτες επανήλθαν στο κανονικό πρόγραμμα σε αντίθεση με τους Γκονζάλες, Δάρλας καθώς και Κώτσιο που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι δύο από τους τρείς απόντες θα επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης από Κυριακή και δεν αποκλείεται να δώσουν το παρών στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Στο τομέα της τακτικής, ο τεχνικός του "τριφυλλιού" μετά το καθιερωμένο ζέσταμα χώρισε σε τρία εναλλασόμενα γκρουπ τους παίκτες του με τα δύο να παίζουν δίτερμα στο πλάτος του γηπέδου και το άλλο να κάνει σπριντ. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους "πράσινους" να παίζουν δίτερμα διάρκειας είκοσι λεπτών στο οποίο συμμετείχε ο ίδιος.

Ο Τσίγκας σκοράρει, ο Μουνιόθ φωνάζει

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1 με τους Ρομέρο και Τσίγκα (! σκόραρε πάλι) να πετυχαίνουν τα γκολ αλλά με τον προπονητή τους να κάνει συχνά παρατηρήσεις όπως για παράδειγμα οι παίκτες του όταν επιτίθενται από την μια πλευρά να αλλάζουν την μπάλα προς την άλλη χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρησει προκειμένου να αιφνιδιάζουν τον αντίπαλο. Αξίο αναφοράς το γεγονός ότι με την ομάδα των βασικών ο κ. Μουνιόθ είχε για τερματοφύλακα τον Γκαλίνοβιτς που δεν αποκλείεται να υπερασπίσει την εστία του "τριφυλλιού".

Τέλος μετά την ολοκλήρωση του "διπλού" ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου μοίρασε στους ποδοσφαιριστές τους κανόνες που είχε προαναγγείλει ο κ. Μουνιόθ και ήθελε να ισχύουν με την νέα χρονιά (έτσι τιμωρήθηκε και ο Μπίσκαν που άργησε χθες να πάει στην Παιανία).




















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ