ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετά τον Εκι χάνει και Τσίγκα

Μετά τον Εκι χάνει και Τσίγκα
Τσίγκας, Παναθηναϊκος

Τέλος και ο Τσίγκας στο "τριφύλλι", αφού όπως ο Γκονζάλες πήγε Ιταλία για αρθροσκόπηση. Αγωνία και με Βίκτορ

Ο νεαρός επιθετικός του "τριφυλλιού" δεν είδε βελτίωση στη θεραπευτική αγωγή που ακολούθησε κι αναγκαστικά θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, σύμφωνα και με το τελικό συμπέρασμα του ιατρικού επιτελείου.
Ο Τσίγκας, συνοδευόμενος από τον γιατρό του Παναθηναϊκού Γιώργο Βησσαράκη, αναχώρησε για την Ιταλία όπου θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και χειρουργική αποκατάσταση της βλάβης του χόνδρου στο γόνατο του.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε ταξιδέψει στη γειτονική χώρα σχεδό πριν ένα μήνα (13 Φεβρουαρίου) μαζί με τον έτερο άτυχο Εκι Γκονζάλες, όπου είχαν υποβληθεί σε εξετάσεις για τα προβλήματα τους. Παρόλο την προτροπή να πραγματοποιήσει την επέμβαση, ο παίκτης του "τριφυλλιού" προτίμησε να ακολουθήσει εντατική θεραπεία μήπως και την αποφύγει.

Ομως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε και επίσπευσε το γεγονός να μπει για την αρθροσκόπηση.

Αγωνία και με Βίκτορ

Αγωνία και ερωτηματικά προκαλεί και η πορεία του Βίκτορ Σάντσεθ ειδικά το τελευταίο διάστημα. Ο Ισπανός μέσος μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας έδειξαν φλεγμονή και ακολουθεί θεραπεία ενώ σήμερα υποβλήθηκε το πρωί σε ειδική επισκληρίδιο ένεση για τις ενοχλήσεις που έχει στην περιοχή.

Ερωτηματικά προκαλεί ο χρόνος της επιστροφής του που ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί από το ιατρικό τιμ του "τριφυλλιού".

Και τώρα Εργοτέλης...

Μετά το ρεπό και τα επινίκια από την νίκη με τους "ερυθρόλευκους", οι παίκτες του Βίκτορ Μουνιόθ επέστρεψαν στις προπονήσεις. Μετά από το καθιερωμένο "ζέσταμα" οι "πράσινοι" έκαναν ταχύτητες και επιδόθηκαν σε διάφορες ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας.

Στην συνέχεια χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες παίζοντας δίτερμα κατά πλάτος του γηπέδου, με το τεχνικό τιμ να συμμετέχει. Ατομικά προπονήθηκε ο Άντονι Σέριτς.

Είδε Γκανουγκράβα και άλλους...


Μετά την προπόνηση ο Ισπανός τεχνικός είχε την ευκαιρία βρεθεί στο Κορωπί και να παρακολουθήσει το φιλικό της τοιπικής ομάδας με τους Νέους του Παναθηναϊκού. Ο 49χρονος είδε από την κερκίδα τον Γκεόργκι Γκανουγκράβα, που άφησε μέτριες εντυπώσεις.

Ο Γεωργιανός παίκτης παρόλο που φάνηκε να του λείπουν παιχνίδια, έδειξε καλά στοιχεία στην πάσα αλλά και την αίσθηση του χώρου, αγωνιζόμενος στο πρώτο μέρος ως αμυντικό χαφ και στο δεύτερο ημίχρονο ως επιτελικός.

Εκτός από τον Γκανουγκράβα, ο κ. Μουνιόθ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί στο Κορωπί, που κέρδισε συμπληρωματικά και την φιλική αναμέτρηση με 2-0.

Ο ΠΑΟ στο ΒΒC για το "αιώνιο" ντέρμπι

Τηλεοπτικό συνεργείο του "BBC" βρέθηκε στην χώρα μας και τις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να καλύψει το αφιέρωμα που κάνει στα "αιώνια" ντέρμπι σε ολόκληρο τον κόσμο, κάτι που σημαίνει ότι δεν έλειπε αυτό μεταξύ του "τριφυλλιού" με τον Ολυμπιακό.

Με αφορμή το κυριακάτικο ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους" το βρετανικό κανάλι και ο δημοσιογράφος κατάφερε και πήρε συνεντεύξεις από τους Μουνιόθ, Σαλπιγγίδη και Παπαδόπουλο ενώ εκτός από τις εγκαταστάσεις πήρε πλάνα και από το μουσείο του συλλόγου.

ΠΑΕ εναντίον αυτοκόλλητων

Η "πράσινη" ΠΑΕ καταδίκασε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της όσους κολλάνε αυτοκόλλητα σήματα με το έμβλημα του συλλόγου, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

" Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται το φαινόμενο της επικόλλησης αυτοκόλλητων πάνω σε πινακίδες σήμανσης τροχαίας, φωτεινούς σηματοδότες κλπ. Στα περισσότερα από τα αυτοκόλλητα αυτά είναι τυπωμένα σύμβολα από τα εμβλήματα ποδοσφαιρικών σωματείων. Μέρος των αυτοκόλλητων αυτών έχει σήματα και χρωματισμό που παραπέμπουν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Ενέργειες τέτοιου τύπου, πέραν του ότι είναι εκ φύσεως ασύμβατες με την φιλοσοφία και την ποιότητα του κόσμου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, και είναι ως επί το πλείστον, επικίνδυνες και μπορεί να αποτελέσουν αιτία για την πρόκληση ατυχημάτων.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, χωρίς να έχει καμία γνώση για την προέλευση και την χρήση αυτών των αυτοκόλλητων, αλλά και καμία απολύτως σχέση με τα άτομα τα οποία προβαίνουν σε τέτοιου είδους ενέργειες, απλά και μόνο κινούμενη από την ευαισθησία που μπορεί και πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε μεγάλο αθλητικό σωματείο, καταδικάζει αυτό το φαινόμενο στο σύνολό του".








































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ