ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετά τον Elninio και ο Elini

Μετά τον Elninio και ο Elini
Δημούτσος, Παναθηναϊκός

Μια ανάσα από την Παιανία ο Ελίνι Δημούτσος του Ηλυσιακού. "Τελειώνει" το επόεμνο 48ωρο του κεντρικού αμυντικού

Ο "κολλητός" του Σωτήρη Νίνη και ταλαντούχος διεθνής παίκτης Ελίνι Δημούτσος είναι προ των πυλών της Παιανίας. Ο παίκτης του Ηλυσιακού επιθυμεί να πάει στον Παναθηναϊκό και πιέζει και τους ιθύνοντες του συλλόγου του Ζωγράφου.
Εξελίξεις θετικές ή αρνητικές θα υπάρξουν το πολύ μέχρι την Δευτέρα καθώς ο 19χρονος μέσος θα αποφασίσει με την διοίκηση του Ηλυσιακού για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Μετά το Μαρσίνιο και ο Σάντσεθ

Τα δημοσιεύματα τόσο από την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, όσο και από την Λατινική Αμερική ολοένα και "φουντώνουν" σε ότι αφορά την απόκτηση παίκτη για λογαριασμού του Παναθηναϊκού. Μετά τον Βραζιλιάνο μέσο Μάρσιο Ιβανίλντο Ντα Σίλβα ή αλλιώς Μαρσίνιο, της Μαρίτιμο (26 ετών, 28 συμ. 4 γκολ), ο Ζοσέ Πεσέιρο φέρεται να έχει και ένα άλλο όνομα στην λίστα του.

Αυτό του Νίκολας Σάντσεθ της Νουέβα Σικάγο. Ο 21χρονος αμυντικός επανήλθε στο προσκήνιο καθώς σύφωνα με τα δημοσιεύματα της Αργεντινής ο Παναθηναϊκός "γλυκοκοιτάζει" πιο "ζεστά" την περιπτωσή του.

Μάλιστα από το ρεπορτάζ της Νουέβα Σικάγο προκύπτει και συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το ύψος της μεταγραφής να αγγίζει τα 500.000 ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης ωστόσο ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι θα αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του από την Δευτέρα.

Σενάρια... και για Σαμαρά

Το Σάββατο το απόγευμα οι Ολλανδοί σε δημοσιεύματά τους προκάλεσαν... έκπληξη γράφοντας για απόπειρα της Χέρενφέιν να πάρει πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι, τον πρώην επιθετικό της Γιώργο Σαμαρά, αλλά είχε ως εμπόδιο, τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τους Ολλανδούς, το έντονο ενδιαφέρον των "πράσινων", χαλάει στον διεθνή Ελληνα που οι παράγοντες του συλλόγου με τις "καρδούλες" του προσφέρουν 3 εκατ. ευρώ να τον ξαναπάρουν πίσω.














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ