ΑΡΗΣ

Μετά τον Έλσνερ ο Ιμπέχ

Μετά τον Έλσνερ ο Ιμπέχ

Ένα από τα στοιχήματα που είχε να κερδίσει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Άρη ήταν και αυτό του Τζον Ιμπέχ.

Ο Τζον Ιμπέχ ήταν ένα από τα στοιχήματα που είχε να κερδίσει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Άρη μαζί με αυτό του Ροκ Έλσνερ.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός έχει αρχίσει από την μέρα που ενσωματώθηκε με τον Άρη να καλύπτει το χαμένο έδαφος που είχε από τους υπόλοιπους και δεν αποκλείεται την Δευτέρα να πάρει ακόμη και χρόνο συμμετοχής στα Πηγάδια κόντρα στην Skoda Ξάνθη.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μιλίνκοβιτς δοκίμασε τον Ιμπέχ στην χθεσινή προπόνηση στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής μένοντας ευχαριστημένος από την προσπάθειά του με τον Σέρβο τεχνικό να προσπαθεί να του ανεβάσει και την ψυχολογία του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μιλίνκοβιτς δεν θα αλλάξει πολλά από τα πρόσωπα της ενδεκάδας του ντεμπούτο του την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το μεγάλο του ερωτηματικό είναι αν θα μπορεί να υπολογίζει ή όχι τελικά στον Γιάννη Παπαδόπουλο και αν όχι ποιον θα επιλέξει για να καλύψει το κενό του στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ίσως να επιστρέψει στον άξονα τον Ανδρέα Τάτο για καλύτερη ανάπτυξη στο χώρο της μεσαίας γραμμής έχοντας δοκιμάσει ήδη στις προπονήσεις τόσο τον Ερωτόκριτο Νταμαρλή όσο και τον Κώστα Κοτσαρίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ