ΠΑΟΚ

Μετά τον Μίετσελ, άλλοι τέσσερις

Μετά τον Μίετσελ, άλλοι τέσσερις
Μιετσελ

Το δρόμο του Μάρτσιν Μίετσελ θα ακολουθήσουν άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές

Συγκεκριμένα για την περίπτωση του Μίετσελ ο Πολωνός επιθετικός και πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα την Παρασκευή θα επιστρέψει στην πατρίδα του καθώς ζήτησε και πήρε άδεια από τον τεχνικό Γιώργο Παράσχο. Με τον τρόπο αυτό θα ξεκινήσει τις διακοπές του λίγο νωρίτερα από την υπόλοιπη ομάδα αν και ο σημαντικότερος λόγος είναι να βρεθεί και στο πλευρό της εγκυμονούσα συζύγου του.
Κατά τα άλλα, σήμερα αναμένεται να γίνει μία νέα συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκου Βεζυρτζή, με τον μάνατζερ των Βραζιλιάνων Άλαν και Μπαϊάνο, Βασίλη Αμανατίδη, με σκοπό να μπει στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση της απόκτησής τους.

Από εκεί και πέρα, μετά την ανακοίνωσή του Φρανκ Γκουέλα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον ΠΑΟΚ καλούνται να αναζητήσουν άλλον επιθετικό ενώ όσον αφορά τον Πάβελ Κόβατς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης φέρονται μετά την προσφορά που έχουν καταθέσει στον Σλοβάκο τερματοφύλακα την απάντησή του μέχρι την Παρασκευή όπως διευκρίνισαν και στον εκπρόσωπό του Μίλαν Μαρτίνοβιτς.

Πλην των μεταγραφικών σήμερα και αύριο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, θα βρεθεί στην Αθήνα όπου θα έχει μία σειρά επαφών ενώ χθες η ομάδα της Θεσσαλονίκης με επίσημο έγγραφο της γνωστοποίησε στην Super League την οριστική της απόφαση να μη συμμετάσχει στο Κύπελλο Ιντερτότο της επόμενης περιόδου.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ