ΑΡΗΣ

Μετά τον Πανιώνιο για Μπίλιτς

Μετά τον Πανιώνιο για Μπίλιτς

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο το απόγευμα (16/01, 17:15) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι σε πρώτο πλάνο για όλους στην ομάδα του Άρη μετά το τέλος του οποίου θα ρίξουνε το βάρος και πάλι στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με τον Μάτε Μπίλιτς να είναι σε πρώτο πλάνο.

Ο διεθνής Κροάτης επιθετικός της ισπανικής Σπόρτιγκ Χιχόν έχει κερδίσει έδαφος τα τελευταία 24ωρα μετά το γεγονός ότι "πάγωσε" το φλερτ με τον Βραζιλιάνο Εντού λόγω του ότι δεν μπορεί να αποδεσμευτεί από την Ιντερνασιονάλ και του Δημήτρη Παπαδόπουλου της Θέλτα.


Στα θετικά για τον Άρη στο ενδεχόμενο της απόκτησης του Μπίλιτς το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα η Σπόρτιγκ Χιχόν έλαβε την δεύτερη δόση από την μεταγραφή του Μίτσελ, που βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, στην Μπέρμιγχαμ.

Όσον αφορά στον Νέρι Καστίγιο οι Chicago Fire όπου έχει δοθεί δανεικός από την Σαχτάρ Ντόνετσκ μοιάζει να αποτελεί το μεγάλο εμπόδιο της μεταπήδησής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που όμως δεν δείχνουν να τα παρατούν κάνοντας άλλη μία προσπάθεια.

Όπως και να έχει όμως ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, δείχνει την στιγμή αυτή να μην σκέφτεται τίποτα άλλο εκτός από την νίκη στο απογευματινό παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης παρά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει.

Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή του Άρη μετέχουν οι 18 παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Βελλίδης, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο, Λαζαρίδης, Πορτίγια, Βανγκέλι, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Χαβίτο, Τσεζνάουσκις, Αραβίδης, Τόχα, Κουλουχέρης, Φατί, Τσέζαρεκ, και Κατίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κόκε, Μενδρινός που στάθηκε άτυχος καθώς δέκα λεπτά πριν το τέλος της χθεσινής τελευταίας προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου υπέστη θλάση στους προσαγωγούς και θα εξεταστεί εκ νέου αύριο Δευτέρα(17/01), Πρίττας, Αγτζίδης, Ρονάλντο, Χουάνμα, Ναφτί, Μπουγαίδης και Οικονομόπουλος.

Κι όσο για τον Κούπερ δείχνει όπως τόνισε άλλωστε στην χθεσινή 4-4-1-1 με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Λαζαρίδη και Οριόλ. Στα αριστερά τους θα είναι ο Μίσελ και στα δεξιά τους ο ΒαγγέλΙι.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Φατί και Τόχα έχοντας στα δεξιά τους τον Χαβίτο και στα αριστερά τους τον Τσεσνάουσκις ενώ ανάμεσά τους θα είναι ο Νέτο και ο Τσέζαρεκ στην κορυφή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ