ASTERAS AKTOR

Μεταγραφές για να μην... μπλέξει

Μεταγραφές για να μην... μπλέξει
Κωστένογλου

Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Αστέρα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή

Η άφιξη του Νίκου Κωστένογλου στον Αστέρα Τρίπολης ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική αφού στα τρία πρώτα ματς του Έλληνα προπονητή στον πάγκο της ομάδας, κατάφερε και πήρε δυο ισοπαλίες (στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, και στο Ο.Α.ΚΑ. επί του Παναθηναϊκού), και μια νίκη επί του Εργοτέλη.
Παρόλα αυτά το ματς με τον Ηρακλή (νίκησε με 2-1 μέσα στην Τρίπολη) ήρθε για να θυμίσει σε όλους όσους ασχολούνται με τον Αστέρα τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει αγωνιστικά ο σύλλογος. Πρώτο ζητούμενο για τον Κωστένογλου είναι η σταθερότητα καθώς βλέπει ότι οι παίκτες του σε κάθε αγώνα εμφανίζονται διαφορετικοί.

Εκτός της αγωνιστικής εικόνας όμως στο προσκήνιο ήρθαν και τα μεταγραφικά αφού από την περσινή σεζόν αναζητείται ένας ποδοσφαιριστής που θα "σπρώξει" μπροστά την ομάδα.

Για το θέμα αυτό πάντως φαίνεται ότι η διοίκηση του συλλόγου κινείται ενεργά, αφού σε δηλώσεις του ο Αργεντινός μέσος Σεμπάστιαν Νανία της Φέρο δήλωσε ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Ελλάδα και τον Αστέρα.

" Το μέλλον μου είναι στην Ελλάδα, αφού ο Αστέρας όπως όλα δείχνουν θα αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων μου τον Γενάρη".









TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ