ΕΘΝΙΚΟΣ

Μεταγραφές και αποχωρήσεις

Μεταγραφές και αποχωρήσεις
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Εθνικός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών και την παραχώρηση τριών με την μορφή του δανεισμού

Πακέτο ανακοίνωσε τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του ο Εθνικός, καθώς η "κυανόλευκη" ΠΑΕ την Τετάρτη έκανε γνωστές τις τέσσερις νέες προσθήκες στο ρόστερ της, αλλά και τις τρεις παραχωρήσεις με την μορφή του δανεισμού.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Εθνικός ανακοίνωσε: " Την απόκτηση του 22χρονου Νiγηριανού ποδοσφαιριστή Allele Celestine, επιθετικού, ύψους 1.89 και διεθνή με την Under 21 εθνική ομάδα της χώρας του. Η συμφωνία είναι για συμβόλαιο ενός έτους με δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του.

Την απόκτηση του 28χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Lucas Perreira για μια περίοδο, μετά την ολοκλήρωση, σήμερα, των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.

Την απόκτηση για ένα έτος του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Βασιλόγιαννη, με υποσχετική από τον Ολυμπιακό Πειραιά. Την απόκτηση με τετραετές συμβόλαιο του 19χρονου Αλέξανδρου Τσούτση από τον Εργοτέλη.

Ο Εθνικός Πειραιά παραχώρησε με υποσχετική ενός έτους στον Αϊαντα Σαλαμίνας τους ποδοσφαιριστές Τερλελή Όθωνα, Μακρόπουλο Γεώργιο και Λίτση Ιωάννη
".

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ