ΑΕΚ

Μεταγραφικά σενάρια

Μεταγραφικά σενάρια
αεκ πανηγυρικο

"Έχω πρόταση" λέει ο Βαμπέρτο. "Όχι μεν, αλλά", δηλώνει στο SPORT 24 ο μανατζερ. Διαψεύδει ο Ίλια Ίβιτς

Η Ένωση ολοκλήρωσε ένα εξαιρετικό πρώτο μισό του πρωταθλήματος, με εκπληκτικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με μοναδικό μελανό σημείο τον αποκλεισμό έκπληξη από το Χαϊδάρι, αλλά η συνέχεια είναι δυσκολότερη με περισσότερες απαιτήσεις.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον Λορένσο Σέρα Φερέρ γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι πιο εύκολο να φτάσεις σε υψηλό επίπεδο από το να κρατηθείς εκεί. Γι' αυτό το λόγο ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει για να μην υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα. Ο πρόεδρος του δικεφάλου θέλει να κάνει μία κίνηση έκπληξη που θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα.

Εν αρχή... Βαμπέρτο


Τα πρώτα ονόματα έκαναν την εμφάνισή τους και σίγουρα όσο περνάει ο καιρός και το αγωνιστικό ρεπορτάζ φτωχαίνει αυτά θα πολλαπλασιάζονται. Την αρχή έκανε ο Βαμπέρτο Ντε Σόουζα Κάμπος που αγωνίζεται στην Μόνς και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, όπως επιβεβαίωσε στο SPORT 24 ο μάνταζερ του παίκτη Χένρικ Άντερσεν.

Στην συνομιλία που είχαμε μαζί του ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στα λεγόμενα του σημειώνοντας όμως πως ο πελάτης του θα ήθελε να παίξει σε ένα σύλλογο που αγωνίζεται στην Ευρώπη και συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ποδοσφαιριστής από την άλλη πλευρά είπε στα ολλανδικά ΜΜΕ πως έχει πρόταση από την ΑΕΚ, κάτι που δεν παραδέχθηκε ο Άντερσεν. Ο Βαμπέρτο είναι 32 χρονών και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, με έφεση στην δεξιά πλευρά.

Η περίπτωση του Βαμπέρτο θυμίζει αυτή του Μάριους Κροϊτόρου. Ο μέσος της Βασλούι, είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες: " Είναι αλήθεια ότι βρίσκομαι σε επαφή με την ΑΕΚ. Κάποιος άνθρωπος από την ομάδα με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν θέλω να παίξω στην ΑΕΚ. Εγώ του απάντησα θετικά και πλέον περιμένω την επίσημη προσφορά του ελληνικού συλλόγου".

Όλα αυτά έρχονται από το εξωτερικό. Από την Ελλάδα ο τεχνικός διευθηντής της ΠΑΕ, Ίλια Ίβιτς, διαψεύδει και τις δύο περιπτώσεις, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια επαφή με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Όσο περνάνε οι μέρες είπαμε πως πολλά θα ακούγονται καθώς πολλοί θα ήθελαν να αγωνιστούν σε μία ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη, με άψογο κλίμα, σωστή στις πληρωμές της και μέλλον ακόμα καλύτερο από το παρόν.

Στην συνέχεια ο... "άσσος"


Ο επόμενος μεταγραφικός φάκελος της ΑΕΚ συνδέεται με τη θέση του τερματοφύλακα και την πιθανή αποχώρηση του Στέφανο Σορεντίνο. Ο Ιταλός πορτιέρο είναι στο στόχαστρο πολλών συλλόγων της πατρίδας του με την Τζένοα να είναι αυτή που έχει εκφράσει πιο έντονα το ενδιαφέρον της.

Η ομάδα της Γένοβας φέρεται διατεθειμένη να δώσει κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον φύλακα άγγελο της Ένωσης, ποσό το οποίο ικανοποιεί την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Σε περίπτωση βέβαια που αποχωρήσει ο Σορεντίνο θα πρέπει να καλυφθεί η θέση του και σε περίπτωση που δεν βρεθεί διάδοχος από την ιταλική αγορά που αρέσει σε Φερέρ-Ίβιτς, η Ελλάδα είναι η επόμενη πηγή. Τον τελευταίο καιρό φουντώνουν οι φήμες για τον Σηφάκη και συζητήσεις που βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο...

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ένωση δεν θα μείνει επαναπαυμένη στις μέχρι τώρα εμφανίσεις της, μένοντας απλώς θεατής στο μεταγραφικό παζάρι. Ναι, η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο και ομορφότερο ποδόσφαιρο, ναι είναι η μόνο ομάδα που έχει 26 ποδοσφαιριστές για ενδεκάδα (αποδεδειγμένα) αλλά κανείς δεν θα έλεγε όχι σε προσθήκες προσεγμένες και μελετημένες.

Μία και σήμερα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δυστυχώς οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν αγώνα μέσα στην εβδομάδα. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη και οι παίκτες θα έχουν 8 μέρες άδεια για να χαρούν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο ιδρώτας που έχουν χύσει μέχρι τώρα και η απόδοσή τους στο γήπεδο φαίνεται τους έδωσε αυτό το κάτι παραπάνω σε ξεκούραση. Μεγαλύτερη άδεια (20 Δεκεμβρίου έως και την 1η Ιανουαρίου) λόγω απόστασης παίρνουν οι Εμερσον, Σέζαρ, Μαντούκα, Ουντέζε και Παουτάσο οι οποίοι θα ταξιδέψουν σε Βραζιλία, Νιγηρία και Αργεντινή αντίστοιχα.

Τέλος, ο Άκης Ζήκος συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του. Η επιλογή θα πρέπει να γίνει ανάμεσα σε ΠΑΟΚ (εκτός), ΟΦΗ (εντός), Ατρόμητο (εντός) και Ηρακλή (εκτός).

Χριστουγεννιάτικο πάρτι

ΑΕΚ σημαίνει γιορτή μέσα και έξω από το γήπεδο. Πολλά μικρά και μεγάλα παιδιά έδωσαν το παρών στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσε η ΑΕΚ, στο "AEKShop ΙΙ" στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν κοντά στους φίλους της ομάδας για να υπογράψουν αυτόγραφα, να συζητήσουν και να μαζέψουν πολλά μπράβο για την απόδοσή τους.

Ένα μεγάλο φουσκωτό πάρκο είχε στηθεί για την ψυχαγωγία των παιδιών ενώ μπουφέδες με χριστουγεννιάτικα γλυκά έδωσαν παραδοσιακό εορταστικό τόνο.

Ο Αϊ Βασίλης ήταν ντυμένος κατ’ εξαίρεση… στα κιτρινόμαυρα μοιράζοντας δώρα, ενώ οι βοηθοί του διασκέδασαν τα παιδιά με ταχυδακτυλουργικά κόλπα, παιχνίδια, διαγωνισμούς, face painting στα χρώματα της ΑΕΚ.









































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ