ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μεταγραφικός πυρετός στο Τορίνο

Μεταγραφικός πυρετός στο Τορίνο
Μιλίτο

Ενόψει της μεταγραφικής περιόδου δίνουν και παίρνουν οι υποψήφιοι "Μπιανκονέρι"

Προβάδισμα για Μιλίτο

Η Γιούβε έχει κάνει ήδη τη πρόταση στη Σαραγόσα για τον Γκάμπριελ Μιλίτο. Οι Ιταλοί έκαναν σύμφωνα με δημοσιεύματα μια πρόταση που είναι δύσκολο να αρνηθεί ο Αργεντίνος αμυντικός προλαβαίνοντας τη Μπαρτσελόνα που επίσης ενδιαφέρεται γι' αυτόν. Οι ιθύνοντες της ομάδας ασχολούνται απο δω και πέρα με τη Σαραγόσα ώστε να βρουν και με αυτή τη χρυσή τομή που θα επιτρέψει στον Μιλίτο να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Παίζει και του Κρις

Οι "Μπιανκονέρι" έχουν μιλήσει με τη Λυον για τη περίπτωση παραχώρησης του Βραζιλιάνου αμυντικού Κρις. Ο παίκτης αρέσει στο προπονητή και δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται στο Τορίνο. Η Γιουβέντους και η Λυόν έχουν καλές σχέσεις και δεν αποκλείεται ή μεταγραφή να ολοκληρωθεί με το συνολικό κόστος να φτάνει στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Για δεύτερο...γύρο από Άγιαξ


Η "Μεγάλη Κυρία" είναι έτοιμή για νέα πρόταση στον Άγιαξ (μετά την απόκτηση του Γκργκέρα) , αυτή τη φορά για το νεαρό μέσο Χέντβιγκες Μαντούρο. Ο μάνατζερ του 22χρονου είπε: "Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2008 και με τη τόσο καλή σεζόν που διανύει είναι προφανές ότι ενδιαφέρει πολλούς μεγάλους συλλόγους. Η Γιουβέντους είναι ένας από αυτούς αλλά δεν είναι οι μόνοι μιας και ενδιαφέρονται οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ιταλίας."











TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ