ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεταβολή και επιστροφή για "Μπίδη"

Μεταβολή και επιστροφή για "Μπίδη"
Χαραλαμπίδης, Παναθηναϊκός

Το πρόβλημα του Βίκτορ δίνει το εισιτήριο παραμονής του ''Μπίδη''. Μουνιόθ: ''Προσοχή σε Πανιώνιο''. Στην αποστολή ο Μπουτζίκος

Το καλοκαίρι έμελλε να είναι ένα από τα ανταλλάγματα του "τριφυλλιού" με τον "Δικέφαλλο το Βορρά" για την μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Τώρα και οι δύο θα είναι συμπαίκτες με την ίδια (πράσινη) φανέλα.
Τα οικονομικά προβλήματα του ΠΑΟΚ με τα οφειλούμενα χρήματα που δεν του είχαν δοθεί, τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, όπου του δόθηκε το ΟΚ να αποχωρήσει. Οχι, όμως και να επιστρέψει.

Λίγα 24ωρα μετά όμως και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Κύπριος θα γίνονταν "κάτοικος" Περιστερίου (ήταν μια ανάσα από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο), όλα άλλαξαν χάρη στην δυσάρεστη εξέλιξη της πορείας υγείας του Βίκτορ Σάντσεθ.

Ο τραυματισμός του Ισπανού μέσου στο εγχειρισμένο γόνατο, εκτός από την ανησυχία που προκάλεσε στο ιατρικό τιμ αλλά και το τεχνικό με την μεγάλη απουσία του (ειδικά αυτό το "καυτό" διάστημα των 20 ημερών περίπου) δημιούργησε πρόβλημα στο δεξι άκρο.

Εκτός από τον Σωτήρη Νίνη και τον Σεμπαστιάν Ρομέρο δεν υπήρχε άλλη λύση και αφού τα παιχνίδια είναι πολλά (πρωτάθλημα, Κύπελλο και ΟΥΕΦΑ) κρίθηκε σκόπιμο μετά από συζητήσεις των διοικούντων με την τεχνική ηγεσία πως θα ήταν μια καλή εναλλακτική λύση και έτσι αποφασίστηκε να επιστρέψει.

Ο Χαραλαμπίδης δεν υπολογίζεται σίγουρα για τον προσεχή αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, που δεν αποκλείεται ωστόσο να δώσει το παρών στις εξέδρες, αλλά ο Κύπριος θα ξαναπάνει με τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια από Δευτέρα, όπου θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του συλλόγου.

Μουνιόθ: "Προσοχή σε Πανιώνιο"


Προσοχή... και πάλι προσοχή ζήτησε από τους παίκτες του για το ματς με τον Πανιώνιο, ο Βίκτορ Μουνιόθ στην τελευταία προπόνηση. Πριν ο Ισπανός τεχνικός προαναγγήλει την αποστολή για τυο ματς του Σαββάτου (16:45, Supersport) συνέστησε στους παίκτες του πως θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια και να μην αγχωθούν στην διάρκεια τρου ματς.

" Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο χρειάζεται προσοχή. Πρέπει να είμαστε συνέχεια συγκεντρωμένοι και δεν πρέπει να αγχωθούμαι. Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι και θέλει συνεχή προσπάθεια" επισήμανε ο 49χρονος Ισπανός.

Σε ότι αφορά τις απουσίες εκτός από τους γνώριμους τραυματίες (Γκονζάλες, Τσίγκας, Κώτσιος, Δάρλας, Σέριτς, Βίκτορ, Θεοδωρίδης) ο κ. Μουνιόθ δεν υπολογίζει και στον τιμωρημένο Μπόβιο.

Οι στημένες φάσεις... τα χαμόγελα


Στην τελευταία σημερινή προπόνηση μετά από το καθιερωμένο "ζέσταμα" οι "πράσινοι" επιδόθηκαν σε ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με "οικογενειακό" δίτερμα και στημένες φάσεις που ο τεχνικός των "πράσινων" ζήτησε από τους παίκτες του να τις εκμεταλλευθούν.

Μετά το τέλος της προπόνησης, άπαντες παρέμειναν στην Παιανία όπου και θα διανυκτερεύσουν ενώ αύριο το πρωί οι παίκτες θα δουν αγώνες του Πανιωνίου σε DVD, για την ανάλυψη του παιχνιδιού του αντιπάλου.

"Χαμόγελα" έστω και συγκρατιμένα "σκόρπισε" η είδηση πως η μαγνητική τομογραφία που έβγαλε ο Βίκτορ Σάντσεθ δεν έδειξε επιπλέον πρόβλημα στο γόνατο, γεγονός που σημαίνει ότι δεν εκφράζονται φόβοι για μεγαλύτερη απουσία του Ισπανού μέσου από την ενεργό δράση.

και η αποστολή με Μπουτζίκο

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που ενώ συμπεριελάμβανε για πρώτη φορά τον έτερο "πιτσιρικά" Νίκο Μπουτζίκο δεν περιελάμβανε τους επτά προαναφερθέντες τραυματίες αλλά και τους Τζόρβα, Μπόβιο.

Γκαλίνοβιτς, Εμπέντε, Βύντρα, Νίλσον, Γκούμας, Μόρις, Τζιόλης, Νίνης, Λεοντίου, Ρομέρο, Μάντζιος, Σαλπιγγίδης, Άντονσον, Μπίσκαν, Άντριτς, Ίβανσιτς, Παπαδόπουλος και Μπουτζίκος ήταν οι "εκλεκτοί" του κ. Μουνιόθ.




























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ