ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μεταξάς: "Ο ΠΑΣ ξεπερνάει όλα τα προβλήματα, ευχαριστημένος με τον πόντο"

Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Ηρακλής Μεταξάς στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο Ηρακλής Μεταξάς εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Ατρόμητο, τονίζοντας ότι η ομάδα ξεπερνάει όλα της τα προβλήματα.

Ο Ηρακλής Μεταξάς είδε τον Κολούρη να σκοράρει πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού αγώνα στο ΠΑΣ Γιάννινα -Ατρόμητο και δύο λεπτά αργότερα να ισοφαρίζει ο Περέα σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα. Ο Έλληνας τεχνικός μετά τη λήξη μίλησε στην κάμερα της Nova υποστηρίζοντας πως είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της ομάδας.

Παράλληλα όσον αφορά τα σενάρια που τον συνδέουν με τη Εθνική, φρόντισε να βάλει τέλος σε αυτά, ξεκαθαρίζοντας πως είναι προπονητής του ΠΑΣ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αήττητο μέσα στο 2022 και για το ότι δεν ήρθε η νίκη σήμερα: "Δεν βάλαμε άλλο γκολ και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, και οι δύο ομάδες βάλαμε γκολ στην πρώτη μας ευκαιρία, πήγαμε με το 1-1 στα αποδυτήρια. Είχαμε τρία καλά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η ευκαιρία του Λώλη έπρεπε να μπει γκολ για να καθαρίσουμε το παιχνίδι".

Για την κατάσταση του Ατρομήτου και τις αλλαγές στην ομάδα: "Και εμείς παίξαμε σήμερα με απουσίες, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου, μου αρέσει να ετοιμάζω τη δικιά μας ομάδα πάνω στον αντίπαλο αλλά αυτή τη φορά δεν γινόταν. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον πόντο".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα σκοράρει σταθερά στα τελευταία παιχνίδια: "Η ομάδα δείχνει να ξεπερνάει όλα της τα προβλήματα, παίκτες παίζουν σε άλλες θέσεις αλλά πάντα βρίσκουμε μία ακόμη λύση, ελπίζω να τα καταφέρουμε ως το τέλος, θα πω ένα ακόμη μπράβο και σήμερα".

Για την μεταγραφική ενίσχυση: "Περιμένουμε.".

Για τα σενάρια που τον εμπλέκουν με την Εθνική Ελλάδας: "Είμαι προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και έχω τον Ολυμπιακό στο μυαλό μου, τίποτε άλλο".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ