ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μεθαύριο τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Μεθαύριο τα εισιτήρια με Ολυμπιακό
παναθηναικος, ολυμπιακος

Τετάρτη τα εισιτήρια με ΟΣΦΠ και Κατάνια, μόνο από την Ticket Club. Ζελάο: "Δεν ξέρω τίποτα"

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση εισιτήρια θα μπορούν να προμηθεύονται μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένα μέλη της Ticket Club. το γεγονός αυτό σημαίνει πως όποιος επιθυμεί φέτος να παραλουθήσει το τριφύλλι από κοντά θα πρέπει να γίνει μέλος μέσω μιας διαδικασίας που αναλύεται παρακάτω...με την επισήμανση πως δε θα είναι εφικτή η εγγραφή νέων μελών μέσω internet. Επίσης εισιτήρια για τη Θύρα 14, θα μπορεί κανείς να προθημεύεται από την "ΠΑΛΕΦΙΠ".
Τα εισιτήρια με Κατάνια και Ολυμπιακό
Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Παναθηναικός και η Ticket Club ανακοινώνουν ότι από τη Παρασκευή, 10 Αυγούστου, θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναικού τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-CATANIA καθώς και της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθούν αντίστοιχα στις 18/08/2007 και 26/08/2007 στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης"."

"Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα διατίθενται αποκλειστικά σε μέλη της Ticket Club με τους εξής τρόπους:
1. Μέσω internet στα site:
www.ticketclub.gr & www.pao.gr
2. Μέσω τηλεφωνικού κέντρου στα: 801 111 1908 (από σταθερό) & 210 809 4111 (από κινητό)
3. Στα εκδοτήρια: γήπεδο Απ. Νικολαίδης, Θύρα 4 & Θύρα 11 και Λ.Αλεξάνδρας 87 (παραπλέυρως ξενοδοχείου Zafolia)

Για την αγορά του εισιτηρίου απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και ο κωδικός μέλους της Τicket Club.
Τα εκδοτήρια και το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργούν καθημερινά από τις 10:30 - 18:30, εκτός αργιών και Σαββατοκύριακου."







Τσουχτερές οι τιμές

Το φτηνότερο εισιτήριο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι στα 30 ευρώ, ενώ για το ματς με την Κατάνια είναι στα 20 ευρώ. Από εκεί και πέρα για τον αγώνα κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο η ακριβότερη τιμή φτάνει τα 100 ευρώ, ενώ για τον αγώνα με την Κατάνια τα 60 ευρώ.

Τρόποι εγγραφής- Τα παλαιά μέλη

Όλα τα παλαιά της μέλη της Ticket Club πρέπει να ενεργοποιήσουν τους λογαριασμούς τους, αποδεχόμενοι τους νέους όρους εγγραφής, αγοράς και κατοχής ονομαστικών εισιτηρίων, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

internet, από τις ιστοσελίδες της ticket club και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Στα σημεία πώλησης των εισιτηρίων αυτοπροσώπως.
Μέσω αποστολής της αίτησης στο fax: 210-8093742.
Με τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα 801 111 1908 από σταθερό και 210 809 4111 από κινητό.

Τα νέα μέλη
Για τα νέα μέλη, η αίτηση εγγραφής θα μπορεί να υποβάλλεται:

Στα σημεία πώλησης των εισιτηρίων αυτοπροσώπως, μαζί με φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας.
Μέσω Fax (210 – 8093742), μαζί με φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας.
Στο τηλεφωνικό κέντρο της ticket club (210-8094111 από κινητό ή 801 111 1908 από σταθερό τηλέφωνο)
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΣΩ INTERNET.

Πως θα γίνεται η αγορά του εισιτηρίου
Για την αγωνιστική περίοδο 2007-08, η διάθεση των εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού, θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ticket Club. Τα μέλη της Ticket Club θα μπορούν να αγοράζουν το εισιτήριο τους για έναν ή και περισσότερους αγώνες (ανάλογα με την διάθεση εισιτηρίων από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός), κάνοντας χρήση της ιδιότητάς τους, με τους εξής τρόπους:

internet, εισάγοντας τον προσωπικό αριθμό και τον κωδικό πρόσβασης ( www.ticketclub.gr)
Στα σημεία πώλησης, με τον προσωπικό τους αριθμό
Μέσω τηλεφωνικού κέντρου με τον προσωπικό τους αριθμό, για αγορά με πιστωτική κάρτα

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται ως εξής:

Ticket Club.
Μέσω courier, εφόσον η αγορά έχει γίνει μέχρι και τρεις εργάσιμες πριν τον εκάστοτε αγώνα.

Προτεραιότητα στην επαρχία

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που είναι ή θα γίνουν μέλη της Ticket Club και διαμένουν στην επαρχία (εκτός νομού Αττικής) θα έχουν προτεραιότητα για αγορά εισιτηρίου στην Θύρα 5 (5Α, 5Β, 5Γ) έως και 3 εργάσιμες πριν τον αγώνα. Η αγορά του εισιτηρίου για τους φιλάθλους αυτούς, θα γίνεται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου με χρέωση πιστωτικής κάρτας και παραλαβή του με courier στον τόπο διαμονής

15 εκατομμύρια για Ζελάο
Σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, η Κορίνθιανς απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ζελάο που έφτασε τα 2 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς ωστόσο να εξακριβώνεται το αν η νέα διοίκηση υπό τον Όρζι έχει επανεξετάσει την πρόταση του τριφυλλιού. Σφήνα στην υπόθεση, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, φαίνεται να έχει μπει και η Σαραγόσα με πρόταση ύψους 3,7 εκτομμύρια δολάρια, χωρίς να έχει επισημοποιηθεί.

Η ουσία όμως του πράγματος βρίσκεται αλλού. Στο γεγονός ότι η Κορίνθιανς φαίνεται να κοστολογεί τον αμυντικό της κοντά στα 15 εκατομμύρια δολάρια! Η μόνη λογική εξήγηση γαι την εξωπραγματική αυτή τιμή είναι πως ο βραζιλιάνικος σύλλογος θέλει να δέσει τον ποδοσφαιριστή του, καθώς οι λύσεις στο κέντρο της άμυνας έχουν λιγοστέψει επικίνδυνα μετά και τη φυγή του Μπετάο.

Επίσης οι Βραζιλιάνοι θεωρούν πως ο Ζελάο στο τέλος αυτής της χρονιάς θα κοστίζει πολλά περισσότερα και γι' αυτό δεν συζητάνε καν την παραχώρηση του τη δεδομένη χρονική στιγμή, αν και η Μπραγκαντίνο, η πρώην ομάδα του Ζελάο και κάτοχος του 50% των δικαιωμάτων του, έχει αποδεχτεί την πρόταση των πρασίνων.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξάλλου δηλώνει άγνοια για τις προτάσεις των δύο ομάδων, τονίζοντας πως θα ήθελε να παραμείνει στην Κορίνθιανς στην παρούσα φάση της καριέρας του. "Δεν γνωρίζω τίποτα, κανείς δε μου έχει μιλήσει για αυτές τις προτάσεις. Πάντως για την ώρα θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Κορίνθιανς."













































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ