ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέτρα για οπαδούς...

Μέτρα για οπαδούς...
Παναθηναϊκός, εξέδρα, επεισόδια

Με αλλαγή στις θύρες των οπαδών προσπαθεί η ΠΑΕ να σταματήσει την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο.

Η ανακοίνωση...


" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί ότι η περιφρούρηση του δικαιώματος των οργανωμένων οπαδών για φθηνό εισιτήριο, εξασφαλισμένη θέση στην εξέδρα και δυναμική υποστήριξη της ομάδας, θα πρέπει να αποτελεί κύριο μέλημα και ενέργεια πρώτης προτεραιότητας των ίδιων των Συνδέσμων. Στα πλαίσια αυτά μετά τα γεγονότα της Πάτρας ζήτησε με δημόσια τοποθέτησή της, τη λήψη μέτρων από τους Συνδέσμους μη θέλόντας να επέμβει στα εσωτερικά τους.

Ακολούθησε σειρά συναντήσεων με τους εκπροσώπους του Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων Θύρας 13. Παρά τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν δεν ελήφθησαν συγκεκριμένα μέτρα, ενώ ταυτόχρονα σημειώθηκε έξαρση των φαινομένων βίας. Επειδή η επανάληψη τέτοιων συμπεριφορών (έστω και μεμονωμένων) εκθέτει όχι μόνο το σύνολο των Συνδέσμων αλλά και τον ίδιο τον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε σειρά μέτρων προκειμένου να προστατέψει τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της.

Αρχικά, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα εκδίδει τα εισιτήρια που αναλογούν στα μέλη του Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων της Θύρας 13 στις Θύρες 2 και 4 του επάνω διαζώματος αντί των Θυρών 1 και 3. Η ίδια μεταφορά θα ισχύσει και για τους κατόχους καρτών εισόδου διαρκείας στις συγκεκριμένες θύρες.

Για πληροφορίες οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 1 και 3 του ΟΑΚΑ μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ".







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ