ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μια ντουζίνα απουσίες στον Παναθηναϊκό

Μια ντουζίνα απουσίες στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Χωρίς δώδεκα ποδοσφαιριστές του δούλεψε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση της Τρίτης καθώς είχε να αντιμετωπίσει τις απουσίες εννιά διεθνών και τριών τραυματιών που δεν προπονήθηκαν.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Δευτέρας με τους πράσινους να γυμνάζονται κανονικά το απόγευμα.

Οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με την Ξάνθη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σο, Μπουμσόνγκ και Κουίνσι.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς με τις εθνικές ομάδες ανδρών (Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος), ελπίδων (Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρίας) και νέων (Χουχούμης), καθώς και οι Μπαρμπαρούσης και Σισοκό με τις εθνικές ομάδες της Νέας Ζηλανδίας και της Ακτής Ελεφαντοστού αντίστοιχα.

Απών και ο Βιτόλο

Απών από την προπόνηση του Παναθηναϊκού ήταν και ο Βίκτορ Βιτόλο καθώς ο Ισπανός άσος ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα. Ο μέσος του Τριφυλλιού υποφέρει από την Κυριακή και το ματς με την Ξάνθη το οποίο και ολοκλήρωσε με υψηλό πυρετό. Ο Βιτόλο δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση των πράσινων ενώ το πιθανότερο είναι το ίδιο να γίνει και την Τετάρτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ