ΑΓΓΛΙΑ

Μία... σεξοβόμβα στο Μάντσεστερ!

Μία... σεξοβόμβα στο Μάντσεστερ!
New Image

Φωτιά στο Μάντσεστερ βάζει η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζέμα Άτκινσον, που είχε σχέση και με τον Άλαν Σμιθ

Όπως αποκάλυψε η βρετανική (με έφεση στα κουτσομπολίστικα θέματα) "News of the world" στην τελευταία της έκδοση η πρώην τηλεοπτική σταρ και σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο τους τελευταίους επτά μήνες είχε στο πρόσφατο παρελθόν σχέση με τον συμπαίκτη του στους "κόκκινους διαβόλους", Άλαν Σμιθ.
Θα μου πείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα το παράξενο στην όλη υπόθεση. Σωστά, μέχρι που έρχεται η τωρινή σύντροφος του Σμιθ, να βάλει φωτιά στο στρατόπεδο του αγγλικού συλλόγου, ισχυριζόμενη ότι έχει ανακαλύψει κρυφά ερωτικά μηνύματα, που ανταλλάχθηκαν το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον ξανθομάλλη αγαπημένο της και την σύντροφο του Πορτογάλου!

Από την πλευρά της, η σέξι Τζέμα έσπευσε αμέσως να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι βλέπει μυστικά τον Σμιθ στους επτά τελευταίους μήνες που είναι στο πλευρό του νεαρού Πορτογάλου, δηλώνοντας απόλυτα πιστή στον Ρονάλντο (πολλοί τους χαρακτηρίζουν ήδη ως το ζευγάρι που θα διαδεχτεί το ζεύγος Μπέκαμ-Βικτόρια σε δημοσιότητα), με ένα φίλο της να τονίζει:

"Η Τζέμα είναι γεμάτη με ενοχές για το γεγονός ότι έμεινε σιωπηλή και δεν είχε πει τίποτα στον Κριστιάνο για την προηγούμενη σχέση της. Βλέπει το μέλλον της με αυτό τον άνθρωπο και προσπάθησε να κρατήσει κρυφό αυτό το γεγονός καθώς δεν ήθελε να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα μεταξύ τους".

Να σημειωθεί πως το μέλλον του Σμιθ στη Γιουνάιτεντ είναι αμφίβολο, με τις Νιούκαστλ και Μίντλεσμπρο να έχουν ακουστεί ως υποψήφιες για τον αποκτήσουν, όμως σε περίπτωση που τελικά δεν ευδοκιμήσει κάποια από αυτές τις προτάσεις και παραμείνει στο "Όλντ Τράφορντ" θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιά θα είναι η σχέση που θα έχει από εδώ και στο εξής με το διάσημο συμπαίκτη του...

Ιδού η πέτρα του σκανδάλου, Τζέμα Άτκινσον (ποιανού κορίτσι είναι τώρα, θα σας γελάσουμε) σε καυτές πόζες:




















TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ