ΙΝΤΕΡ

Μιχαΐλοβιτς: "Παίξαμε άσχημα με Τορίνο"

Μιχαΐλοβιτς: "Παίξαμε άσχημα με Τορίνο"
Ίντερ-Τορίνο-πανηγυρικό

Την παραδοχή ότι η Ίντερ έπαιξε άσχημα, παρά τη νίκη της με 1-0 επί της Τορίνο που την έφερε αγκαλιά με τον τίτλο έκανε ο βοηθός του Μαντσίνι, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς (vid)

"Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τα εμπρός και με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, το προβάδισμά μας είναι εμφανές", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο άμεσος συνεργάτης του Ρομπέρτο Μαντσίνι, για να προσθέσει:

"Είναι αλήθεια ότι παίξαμε άσχημα απόψε (Κυριακή), παρά το γεγονός ότι βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος, ωστόσο τα παιδιά πάλεψαν σκληρά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ίσως ήμασταν λίγο τυχεροί, όμως το σημαντικό ήταν να νικήσουμε και να πάρουμε τους τρεις πόντους. Εάν η Τορίνο επαναλάβει κόντρα στη Ρόμα την ερχόμενη αγωνιστική την εμφάνιση που έκανε με εμάς, μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Το ελπίζω πάντως".




Όσον αφορά στην ασυνήθιστη επιλογή του Μαντσίνι να αντικαταστήσει τον νεαρό φορ Μπαλοτέλι μόλις στο 37', περνώντας στη θέση του τον ακραίο χαφ Σέζαρ, ο Σέρβος βοηθός προπονητή σχολίασε:

"Τον βγάλαμε έξω, επειδή το γεγονός πως είναι πολύ νέος τον βάζει στο στόχαστρο. Ρίσκαρε να πάρει κάρτα και αυτό δεν ήταν σωστό. Προκλήθηκε, είχε ήδη κίτρινη κάρτα και προτιμήσαμε να μην ρισκάρουμε".


Από την πλευρά του, ο τεχνικός των ηττημένων, Τζάνι Ντε Μπιάσι, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Τορίνο παίρνοντας τη θέση του Βάλτερ Νοβελίνο, υποστήριξε πως η εμφάνιση της ομάδας του δημιουργεί προσδοκίες ενόψει των τεσσάρων τελευταίων κρίσιμων αγωνιστικών:

"Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια, τα οποία θα πρέπει να πάνε στην ομάδα και όχι σε εμένα, καθώς έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα.

Το αποτέλεσμα είναι ίσως αρνητικό, όμως τα στατιστικά δείχνουν ότι τα πήγαμε καλά. Με λίγο περισσότερο τύχη σε κάποιες ευκαιρίες για γκολ που είχαμε, θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ και να συζητάμε για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Είμαι εδώ για 3,5 ημέρες και προσπάθησα να δώσω στην ομάδα κάποια αυτοπεποίθηση, δουλέψαμε σε απλά πράγματα και προσπαθήσαμε να εμφυσήσουμε στους παίκτες ότι είναι υπερηφάνεια να φοράς τη φανέλα της Τορίνο.

Είναι κρίμα που δεχτήκαμε το γκολ σε μία στιγμή αδράνειας",





ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του για το ματς.

Δείτε τα στιγμιότυτυπα από το Τορίνο-Ίντερ (0-1):













TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ