ΑΡΗΣ

Μιχαλήτσιος: "Καλύτερος ο Άρης"

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ
Μιχαλήτσιος INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Γιάννης Μιχαλήτσιος τόνισε πως ο Άρης άξιζε τη νίκη στο παιχνίδι εναντίον της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ εκθείασε τον κόσμο των κίτρινων για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Διαβάστε τι είπε για το ματς με τον Ολυμπιακό.

" Η Λεβερκούζεν είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, την οποία παρακολούθησα σε δυο ματς από κοντά και κάποια άλλα σε DVD. Δεν είναι εύκολο σε αυτά τα παιχνίδια ν' ανοιχτείς περισσότερο απ' ότι πρέπει γιατί μπορεί να το πληρώσεις. Στα σημεία ο Άρης ήταν καλύτερος, είχε την πιο κλασική ευκαιρία στον αγώνα και δεν είχε καμία σχέση με τον Άρη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ", ήταν τα πρώτα λόγια του επικεφαλή του τμήματος σκάουτινγκ του Άρη στον sentra 103.3, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

" Πήραμε μια πολύ μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο ο οποίος μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα, την Κυριακή, δεν γιουχάϊσε σε καμία περίπτωση τους παίκτες, τους χειροκρότησε και αυτό πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές, ώστε να βγάλουν έναν καλύτερο εαυτό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ σε γενικές γραμμές ότι ο Άρης στάθηκε πολύ καλά και τον αδικεί το τελικό αποτέλεσμα, χωρίς βέβαια να γίνουν οι πολλές ευκαιρίες αλλά στα σημεία ήταν καλύτερος από την Λεβερκούζεν".

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Άρη, είπε:

' Έχω ζήσει σε μια δεκαετία που είχαμε πολύ καλή ομάδα, την δεκαετία του '80, όπου όταν μέχρι το '45 δεν είχαμε πετύχει γκολ, ενώ είχαμε κάνει 15 ευκαιρίες, υπήρχαν αντιδράσεις. Δεν υπάρχουν αυτά στον φετινό Άρη, που σημαίνει ότι η ομάδα έχει κάνει βήματα προόδου. Υπήρξαν πολύ δύσκολες περίοδοι για την ομάδα, με προβλήματα οικονομικά κυρίως και αν δεν υπήρχε αυτός ο κόσμος θα είμαστε σε άλλη κατηγορία. Ο κόσμος βίωσε κάποιες καταστάσεις, ξέρει πως να συμπαραστέκεται στην ομάδα και το απέδειξε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και χτες".

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση, τόνισε:

" Οι παίκτες ήταν πού καλοί το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο ,δεν είναι άσχημο. Είμαστε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι γιατί βαθμολογικά είμαστε καλά. Είμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης ακόμα".

Για το ποια ομάδα είναι το φαβορί του ομίλου, δήλωσε:

"Η Ατλέτικο σνόμπαρε κάποια παιχνίδια μετά τον αγώνα με την Ίντερ και την πάτησε αλλά ποιοτικά είναι καλύτερη ομάδα. Η Λεβερκούζεν είναι πιο πληθωρική, έχει πολλές αλλαγές γιατί κάνει ροτέισον σε πολλά παιχνίδια όπως και χτες, αλλά οι παίκτες που έπαιξαν δεν είναι κατώτεροι από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Η διάρκεια κάνει μια ομάδα να είναι σοβαρή. Είναι δυο πολύ δυνατές ομάδες όμως η ζημιά στον Άρη έγινε με την Ρόζενμποργκ, η οποία είναι μια ομάδα στα μέτρα του, σ' ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Άρης".

Τέλος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είπε:

"Είναι η πιο φορμαρισμένη και η καλύτερη ομάδα με αυτό που δείχνει τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα. Παίζει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Είναι η μόνη ομάδα που πιέζει ψηλά, πράγμα που δεν κάνουν οι υπόλοιποι. Αυτό έχει την δυνατότητα να το κάνει γιατί έχει γρήγορους αμυντικούς, οι οποίοι μπορούν να βγαίνουν ψηλά. Είναι σημαντικό για μια ομάδα γιατί για να πιέζει ψηλά θα πρέπει να έχει γρήγορους αμυντικούς. Ακόμη η ποιότητα των παικτών που έχει την κάνουν να φαντάζει αυτή την στιγμή ως η καλύτερη ομάδα .Είναι ένα τρομερά δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει εμείς να δείξουμε την ίδια αγωνιστικότητα που δείξαμε χτες για να αντεπεξέλθουμε σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ