ΑΡΗΣ

Μιχαλήτσος: "Ο στόχος ήταν να σωθούμε"

ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ  / 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ  / 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE MOTIONTEAM

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Γιάννης Μιχαλήτσος τονίζοντας πως η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει, ενώ αποκάλυψε πως ο στόχος δεν ήταν τα πλέι οφ, αλλά η σωτηρία!

Ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων", μίλησε επίσης για τις αντιδράσεις του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα, υπογραμμίζοντας πως έχουν απόλυτο δίκιο από την στιγμή που δίνουν από το υστέρημά τους για να δώσουν το παρών στο γήπεδο, ενώ τόνισε πως δεν φοβάται τις ευθύνες.

"Δεν μας άξιζε να χάσουμε. Ο Ηρακλής έκανε δυο ευκαιρίες. Ρισκάραμε στο τελευταίο τέταρτο και το πληρώσαμε. Μετά από το ματς με τον Πανιώνιο η ομάδα ήταν σε τραγική κατάσταση και ο προπονητής τότε ήξερε ότι δεν ήταν τα πράγματα ώστε να βγούμε στα playoffs, αλλά για να σωθούμε.

Από εκεί και πέρα ήρθαν πολύ παίκτες στην διάρκεια των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Η ομάδα είναι καινούρια. Δώσαμε δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και σταθήκαμε τρομερά άτυχοι ώστε να ανταπεξέλθουμε. Σήμερα δεν μας άξιζε να ηττηθούμε.

Ο στόχος ήταν να βγει η ομάδα στα playoffs. Για εμένα προσωπικά η ομάδα πρέπει να τα καταφέρει έστω αν ήρθαν δύσκολες συνθήκες. Αν νομίζετε ότι η ευθύνη είναι δική μου την παίρνω επάνω μου, είμαι 45 χρόνια στον Άρη και δεν είμαι ευθυνόφοβος.

Ήρθαν καινούριοι ποδοσφαιριστές που ήταν δύσκολο να τους προσαρμόσεις. Δεν θεωρώ όμως ότι με τις μεταγραφές που κάναμε αποδυναμώθηκε η ομάδα. Πρόκειται για πολύ καλά άτομα που έδωσαν σημαντικό αγώνα", δήλωσε αρχικά ο Μιχαλήτσος.

Όσο για την αντίδραση του κόσμου μετά την ήττα, είπε: "Ο κόσμος έχει πάντα δίκιο. Θεωρώ τον εαυτό μου δικό τους άνθρωπο. Αντιλαμβάνομαι τη στεναχώρια του και δεν πρόκειται εγώ προσωπικά να πω κάτι κακό ποτέ για κάποιον που δίνει από το υστέρημά του χρήματα για να παρακολουθήσει την ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και αν μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες των playoffs".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ