ΑΡΗΣ

Μιχαλήτσος: "Δεν καβάλησα το καλάμι"

Μιχαλήτσος: "Δεν καβάλησα το καλάμι"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος υποκλίθηκε στον προκάτοχό του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον κορυφαιό τεχνικό που ήρθε στην Ελλάδα. Τί είπε για τον ίδιο, το πρόβλημα των "κιτρίνων" στο γκολ και το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γιάννη Μιχαλήτσου στην εφημερίδα "Άποψη":

Ποιό είναι το σχόλιό σας μετά από τρεις αγώνες που βρίσκεστε στον πάγκο του Άρη; Είστε ικανοποιημένος;

"Η ομάδα ήρθε δύο φορές ισόπαλη σε δύσκολα παιχνίδια και κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΚ. Θα μπορούσαμε όμως να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτά τα παιχνίδια. Στον Εργοτέλη παίξαμε αρκετά καλά και δεν μας μέτρησαν κανονικότατο γκολ που πετύχαμε. Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον ΠΑΟΚ, ήμασταν σαφώς καλύτεροι από τον αντίπαλο, τον κερδίσαμε κατά κράτος, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στην ΑΕΚ πήραμε ένα σημαντικό διπλό. Παίξαμε έξυπνα και η τύχη μας γύρισε την πλάτη".

Τώρα πια την κατάσταση τη βιώνετε από μέσα και όχι από έξω, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος, όταν ήταν ο κ. Κούπερ προπονητής. Βλέπετε διαφορές;

"Κατ'αρχήν, να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω καβαλήσει κανένα καλάμι. Γνωρίζω πολύ καλά τί μου γίνεται. Ποιός είμαι εγώ να συγκριθώ με τον κ. Κούπερ; Δεν έχω πετύχει ούτε το ένα εκατοστό από αυτά που έχει πετύχει στην πλούσια καριέρα του ο κ. Κούπερ. Ούτε συγκρίνω, ούτε διαφοροποιώ. Εγώ κοιτάζω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Ο κ. Κούπερ είναι ένας μεγάλος προπονητής, ο μεγαλύτερος προπονητής που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα".

Ποιό είναι το σχόλιό σας για αυτό που συζητιέται ευρέως, ότι ο Άρης δηλαδή έχει επιθετικό πρόβλημα;

"Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να γίνουμε πιο παραγωγικοί και πιο αποτελεσματικοί. Επαναλαμβάνω ότι στον Εργοτέλη πετύχαμε κανονικό γκολ, το οποίο μας ακύρωσαν. Την περασμένη εβδομάδα καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές στην Αθήνα στην έδρα της ΑΕΚ. Δεν βοηθάει κανέναν να μιλάμε για αυτό. Στο τέλος θα το πιστέψουμε κιόλας. Το ζητούμενο δεν είναι να συζητάς και να αναλύεις κάτι αλλά να προσπαθείς να βρίσκεις λύση. Μην ξεχνάμε ότι το γκολ είναι κάποιες φορές και θέμα τύχης, και εμείς σε πολλά παιχνίδια δεν την είχαμε με το μέρος μας".

Μπροστά σας έχετε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό. Ποιό είναι το σχόλιό σας;

"Είναι ένα σπουδαίο και δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που λέμε ντέρμπι. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και με μεγάλη διαφορά, τόσο από τον δεύτερο, όσο και από εμάς. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι. Τέτοιου είδους αναμετρήσεις έχουν πολλές ιδιαιτερότητες. Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί που αποκομμίζεις σε περίπτωση νίκης. Παίρνεις μεγάλη ψυχολογική ανάταση και δίνεις μεγάλη χαρά στον κόσμο. Θα τον κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πετύχουμε τελικά τον στόχο μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ