ΑΡΗΣ

Μιχαλήτσος: "Ήταν όλοι τέλειοι"

ΑΡΗΣ - ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ / ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΑΡΗΣ - ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ / ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος κέρδισε τις εντυπώσεις με τον Άρη στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι "κιτρινόμαυροι" κοίταξαν στα μάτια την πολυδιαφημισμένη Σίτι και κατάφερε να πάρει την "λευκή" ισοπαλία.

Ο προπονητής του Άρη μιλώντας στον "Sentra 103,3" αναφέρθηκε στον τρόπο που αγωνίστηκε ο Άρης απέναντι στην Σίτι, τόνισε ότι θα πρέπει ο Αρης να κοιτάξει την Ελλάδα και να βγει ξανά στην Ευρώπη, μέσω των πλέι οφ, ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το χθεσινό αποτέλεσμα: " Καταρχάς θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές είναι πρωταγωνιστές. Χθες μας βγήκαν όλα όπως τα σχεδιάζαμε, ήταν όλοι τέλειοι. Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα αλλά ο τρόπος που σταθήκαμε. Στο β’ μέρος ήμασταν καλύτεροι ως ομάδα κόντρα σε μια ομάδα που μας προκαλεί δέος όταν την βλέπουμε στην τηλεόραση. Μόνο στο πρώτο τέταρτο μας πίεσε. Καταρχάς για να μας βγει το ματς έπρεπε να υπερβάλουμε γιατί τέτοιους παίκτες δεν τους αντιμετωπίζεις κάθε μέρα στην Ελλάδα, αλλά ούτε και στην Ευρώπη".

Για τη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης: " Επειδή μετά από ευρωπαϊκές επιτυχίες πανηγυρίζαμε για μέρες και την πατήσαμε, για μας το ματς της Πέμπτης είναι μακρινό. Δεν έχουμε το βάθος της Σίτι, θα δούμε πως θα είμαστε όταν έρθει το ματς. Δεν μπορούμε να θριαμβολογούμε, έχουμε την Κυριακή ένα τρομερά δύσκολο παιχνίδι και θα το παίξουμε με τους ίδιους παίκτες. Θέλουμε βαθμούς για να μπούμε στα πλέι οφ και να ξαναβγούμε Ευρώπη. Απλά ήταν μια καλή εμφάνιση χθες".

Για το αν μπορούν οι ελληνικές ομάδες να κρατούν δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη: " Δεν μπορούν να το κάνουν. Πρέπει να 'χεις βάθος και ρόστερ για να έχεις δυο ισάξιες ομάδες. Ισως ο Ολυμπιακός που έχει βάθος μπορεί να ανταποκριθεί. Αλλά αν μπεις στο χορό, χορεύεις. Δεν τα κοιτάς αυτά, αλλά μετά από ευρωπαϊκά ματς είχαμε άσχημα αποτελέσματα στην Ελλάδα".

Για την απόφασή του να αναλάβει τα ηνία της ομάδας: " Εχω αναλάβει άλλες δυο φορές την ομάδα και το τάιμινγκ ήταν κακό για μένα. Χάσαμε από τον Πανιώνιο κι έσπασε μια παράδοση 50 χρόνων, είχαμε σειρά δύσκολων αγώνων στην Ελλάδα και μεσολάβησαν και τα ματς με Σίτι. Ανέλαβα μετά από έναν μεγάλο προπονητή που έχει αφήσει έργο και είναι μεγάλο βάρος κι αυτό. Όμως, πιστεύω στις δυνατότητές μου. Εγώ προσπαθώ να εφαρμόσω δικά μου πράγματα, βγαίνουν, αλλά έχουμε πολλά σερί ματς και δεν θα πρέπει να χάσουμε τα πλέι οφ".

Για τον Κόκε: " Χθες του μίλησα, αλλά δεν μπορώ να κάνω συζήτηση γι αυτό. Είναι εσωτερικά θέματα".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: " Εγω δεν στέκομαι εκεί. Στην Ελλάδα οι προπονητές φεύγουν πιο εύκολα. Εγώ κοιτάζω τα αποτελέσματα γιατί έτσι καταξιώνεσαι. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε φάση που κάθε 3 μέρες έχουμε παιχνίδι, δεν σχεδιάζουμε τίποτα ακόμα".

Για το αν εντυπωσιάστηκε από την Σίτι: " Πιστεύω ότι δεν αφήσαμε τις αρετές τους να βγουν. Χαιρόμουν που σταθήκαμε ισάξια κι όχι να διώχνουμε μπάλα και να κλειστούμε κτλ. Βγαίναμε και στην επίθεση".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: " Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός από την αρχή ξεχωρίζει και παίζει κάτι διαφορετικό. Εχει παίκτες και πιέζει ψηλά. Οι άλλες ομάδες είναι μέτριες με σκαμπανεβάσματα. Μόνο ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει. Είναι φαβορί στο ντέρμπι, αλλά καμιά φορά κι ο χειρότερος κερδίζει. Σαν ομάδα πείθει κι όχι σαν τις άλλες, που παίζουν κλεφτοπόλεμο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ