ΑΡΗΣ

Μιχαλήτσος: "Ποτέ δεν έφυγα από τον Άρη"

Μιχαλήτσος: "Ποτέ δεν έφυγα από τον Άρη"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος επέστρεψε στο αγωνιστικό τμήμα του Άρη και πλέον από την θέση του τεχνικού συμβούλου θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ήδη το πρωί είχε την πρώτη του συνεργασία με τον Πολωνό τεχνικό της ομάδας Μίχαλ Πρόμπιερζ προκειμένου να πραγματοποιηθεί η καλύτερη δυνατόν προετοιμασία για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Ωστόσο κι αν η απουσία του από την ΠΑΕ Άρης είχε να κάνει με ένα χρονικό διάστημα περί των 8 μηνών σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης για την επιστροφή του στην ομάδα ξεκαθάρισε πως σύμφωνα με τον ίδιο ποτέ δεν έφυγε.

"Θεωρώ ότι ποτέ δεν έφυγα από τον Άρη", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μιχαλήτσου που πρόσθεσε:

"Όταν το μυαλό σου βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάποιον ή κάτι είναι φυσιολογικό να σκέφτεσαι την επιστροφή.

Στον Άρη είμαι από 11 χρονών και δεν σκέφτηκα καθόλου την απάντηση, την στιγμή που μου έγινε η πρόταση για συνεργασία.

Επειδή η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογικά θέση πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι, ο καθένας από το πόστο του, να βοηθήσουμε, ώστε ο Άρης όσο το δυνατόν πιο σύντομα να βρεθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, όπου πρέπει να βρίσκεται και του αξίζει.

Την δεδομένη χρονική στιγμή όμως δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για πολύ δουλειά. Κι αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι... "
, κατέληξε ο νέος τεχνικός σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Φατί

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Πρόμπιερζ περιελάμβανε διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ως γνωστόν να είναι χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Ο Ρικάρντο Φατί επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη από την Γαλλία όπου βρέθηκε μετά από σχετική άδεια και πήρε κανονικά μέρος στην πρωινή προπόνηση.

Κατά τα άλλα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα ο Νέρι Καστίγιο λόγω ενοχλήσεων του διεθνή μεξικανού επιθετικού στην γάμπα χωρίς ωστόσο η περίπτωσή του να εμπνέει ανησυχία.

Για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η δεύτερη προπόνηση της ομάδας του Άρη και πάλι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Τέλος οι Γιάννης Γιαννιώτας και Γιώργος Κατίδης κλήθηκαν σήμερα από την Εθνική Νέων για προπονήσεις στην ΑΘήνα από τις 14 ως τις 16 Νοεμβρίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ