ΠΑΟΚ

Μίετσελ: "Είμαστε χωριό"

Μίετσελ: "Είμαστε χωριό"
μιετσελ

Με σκληρή γλώσσα αναφέρθηκε στην εικόνα του ΠΑΟΚ ο Μάρτσιν Μίετσελ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα

"Όταν παίζουμε στην Τούμπα και με την βοήθεια του κόσμου μας παρουσιαζόμαστε διαφορετικοί αλλά εκτός έδρας είμαστε χωριό", είπε ο Πολωνός επιθετικός και πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League αλλά και στην αποψινή συνάντηση με τον Απόλλωνα.

Όσο για το δικό του γκολ ο Μίετσελ δήλωσε: "Καλό το γκολ αλλά το αποτέλεσμα είναι εκείνο που μετράει και αυτό λέει ότι χάσαμε", παραδέχθηκε ο Πολωνός επιθετικός του «Δικεφάλου».

Άπαντες πλέον στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ καλούνται να αφήσουν στην άκρη την αποψινή τους εμφάνιση με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά και να στρέψουν την προσοχή τους στο τοπικό ντέρμπι που ακολουθεί στο γήπεδο της Τούμπας με τον Άρη.

Στις κερκίδες του γηπέδου της Καλαμαριάς βρέθηκε μεταξύ των άλλων και ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης που στο πρόσφατο παρελθόν είχε εκφράσει ενδιαφέρον να αγοράσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς ωστόσο σήμερα να εκφράσει το παραμικρό.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ