ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μικρά-μικρά από Πανθεσσαλικό

Μικρά-μικρά από Πανθεσσαλικό
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

To SPORT 24 είναι στο Πανθεσσαλικό και σας δίνει την εικόνα πριν τον τελικό ΠΑΟ-ΑΕΛ

18:00 Ολα έτοιμα για τον μεγάλο τελικό. Παρακολουθείστε το LIVE από το SPORT 24.

17:58 Οι 22 ποδοσφαιριστές χαιρετιούνται ενώ οι οπαδοί τους, ζητάνε το Κύπελλο. Ιστορικές φανέλες και για τις δύο ομάδες. Οι "πράσινοι" με τις φωσφοριζέ εμφανίσεις και οι "βυσσινί" με τις εμφανίσεις ρετρό του 1985, με την "λευκή" ρίγα στην μέση.

17:57

Οι δύο ομάδες συνοδεία της φιλαρμονικής του Βόλου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Και οι δύο ομάδες αποθεώνονται από τους οπαδούς τους που εκατέρωθεν έχουν δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα.

17:45 Το τρόπαιο του Κύπελλο Ελλάδος τοποθετήθηκε στην ειδική βάση του και περιμένει τον νέο του κάτοχο, μετά την λήξη του τελικού. Τα φλάς ξεκίνησαν την δουλειά τους...

17:44 Σειρά των "πράσινων" όπου μαζί με την τεχνική ηγεσία (παρακολουθούσε όλο το ζέσταμα) αποχωρούν αποδοκιμαζόμενοι (πάνω από φυσούνα είναι οι οπαδοί της ΑΕΛ).

17:42 Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη αποχωρούν για τα αποδυτήρια και αποθεώνονται από την κατάμεστη κερδίδα των "βυσσινί".

17:40 Σχολές χορού έχουν ξεκινήσει τους χορούς εντός αγωνιστικού χώρου, με την εξέδρα να αλλάζει με τα συνθήματα το γνωστό τραγούδι.

17:33 Και μια και η EUROVISION πλησιάζει από τα μεγάφωνα παίζουν τα τραγούδια της Ελλάδος... αλλά και αυτό της Κύπρου.

17:28 Μαζορέτες ντυμένες στα "κιτρινόμαυρα" λόγω της ΕΠΣΘ (μέλη της ομάδας) και άλλα κορίτσια ντυμένα στα "βυσσινί" και τα "πράσινα" περιμένουν κοντά στους πάγκους για να ξεκινήσει η γιορτή.

17:21 Από τα μεγάφωνα του Πανθεσσαλικού σταδίου ανακοινώνονται οι συνθέσεις των δύο ομάδων με τους οπαδούς εκατέρωθεν να πανηγυρίζουν. Σημείο αναφοράς για τους διοργανωτές ότι μετά τους αρχικούς έντεκα έπαιε ο ύμνος κάθε ομάδας.

17:19 Το διαιτητικό ευρωπαϊκό (λόγω της παρουσίας του στο Τσάμπιονς Λιγκ) τρίο ξεκίνησε το ζέσταμά του επίσης στο χώρο του κέντρου.

17:18 Ο Παναθηναϊκός βγαίνει για το καθιερωμένο ζέσταμα και αποθεώνεται από τους λιγοστούς αλλά θορυβώδεις (περίπου 3500) οπαδούς του. Ολοι οι παίκτες ευχαριστούν τους φιλάθλους της ομάδας που είναι στην εξέδρα με ένα χειροκρότημα.

17:14 Διγκόζης και Μπασιλά έτρεξαν και αγκάλιασαν τα παιδιά τους που ήταν δίπλα στο πάγκο (τα οποία φορούν φανέλες με τα ονόματά τους) και τα φίλησαν πριν το ζέσταμα.

17:12 Οι έντεκα επιλογές του Γιώργου Δώνη βγαίνουν στον αγωνιστικό και αποθεώνονται από τους περίπου 6500 οπαδούς της ομάδας.

17:10 Πιερ Εμπεντε και Μάριο Γκαλίνοβιτς βγήκαν για ζέσταμα και χειροκροτούνται ανταποδίδοντας από τους οπαδούς τους.

17:05 Ενα ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας κάνει περιφρούρηση από αέρα για κάθε ενδεχόμενο.

17:01 Οι ιθύνοντες του γηπέδου άνοιξαν το αυτόματο πότισμα προκειμένου να βρέξουν το χορτάρι του αγωνιστικού χώρου.

16:58 Περίπου 2.000 οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την ώρα αυτή στο γήπεδο, αλλά από κάθε γωνιά της Ελλάδος. Βόλος, Πετράλωνα, Πετρούπολη, Λαύριο, Σητεία, Αργος, Αγρίνιο, Γαλάτσι, Κορωπί, Σκιάθος, Γαστούνη, Τρίκαλα και Λάρισα ενδεικτικά μερικά από τα "πράσινα" πανό.

16:51 Κοτσόλης και Κηπουρός βγήκαν για το καθιερωμένο ζέσταμα και αποθεώθηκαν από τους οπαδούς της ΑΕΛ.

16:45 Οι οπαδοί της Λάρισας από κάθε περιοχή έχει κατακλύσει το Πανθεσσαλικό και μέχρι τώρα κερδίζει την μάχη της εξέδρας. Ορεστιάδα, Δόλοφο Κοζάνης, Κοιλάδα, Ν. Αγχίαλος, Φλόρινα, Τύρναβος, Αλκαζάρ μερικά από τα μέρη που αναγράφουν τα "βυσσινί" πανό.

16:35 Η αποστολή του Παναθηναϊκού, έφτασε και λίγα λεπτά όλοι σχεδόν οι παίκτες βγήκαν και επιθεώρησαν τον αγωνιστικό χώρο όπως και το τεχνικό τιμ. Οι περίπου 1000 "πράσινοι" οπαδοί ζητούν το Κύπελλο από τους παίκτες του συλλόγου ενώ οι "βυσσινί" τους αποδοκιμάζουν.

16:05 Η άφιξη της ΑΕΛ έτυχε θερμής υποδοχής από περίπου 2500 οπαδούς της ομάδας που ήταν στο γήπεδο ήδη. Οι "βυσσινί" αρχίζουν και δίνουν χρώμα στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.







































TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ