ΠΑΟΚ

Μικρά-μικρά από την Τούμπα

Μικρά-μικρά από την Τούμπα
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr βρίσκεται στην Τούμπα και σας μεταφέρει το κλίμα από τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι φίλοι του "δικεφάλου" βρίσκονταν έξω από το γήπεδο πολλές ώρες πριν αρχίσει η σπουδαία αναμέτρηση, εκφράζοντας έτσι την ανυπομονησία τους για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια των τελευταίων ετών για την ομάδα τους.

Συνθήματα και βουβουζέλες κυριάρχησαν έξω από την Τούμπα, με τη ανυπόφορη ζέστη να μην πτοεί τους φίλους του ΠΑΟΚ, που φαίνονταν αποφασισμένοι να σπρώξουν την ομάδα τους ένα βήμα πιο κοντά στους ομίλους του Champions League. Ούτε καν η ολιγόλεπτη μπόρα που έπιασε περίπου 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα προβλημάτισε τους φιλάθλους.



Να σημειωθεί ότι ο περιφερειακός "πλημμύρισε" από αυτοκίνητα, που κινούνταν προς το γήπεδο, ενώ πολλά ήταν και τα λεωφορεία που έρχονταν από την επαρχία για να ενισχύσουν την προσπάθεια του "δικεφάλου".



Στις 20:05 έφθασε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας γνωρίζοντας την αποθέωση από τους 2.000 οπαδούς του "δικεφάλου" που ήταν έξω από το γήπεδο και επευφημούσαν τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη, φωνάζοντας συνθήματα πρόκρισης.



Πέντε λεπτά αργότερα κατέφθασε στο γήπεδο η αποστολή του Άγιαξ, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα από τους συγκεντρωμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.



Μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, περίπου 10.000 οπαδοί του "δικεφάλου" βρίσκονταν στις εξέδρες του γηπέδου και αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της ολλανδικής ομάδας, όταν αυτοί έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν μία πρώτη γεύση από το γήπεδο.



Λίγη ώρα αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτοι 30 φίλοι του Άγιαξ, οι οποίοι μάλιστα κρέμασαν ένα πανό, αλλά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κινήθηκαν προς το μέρος τους και το κατέβασαν.

Μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, το γήπεδο έχει ήδη γεμίσει, ενώ ανακοινώθηκαν και οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τους: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Γλύκος, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Φιλομένο, Σαβίνι.

Ο Άγιαξ θα παραταχθεί με τους: Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βίελ, Αλντερβέιρελντ, Βερτόνγκεν, Ανίτα, Ντε Γιόνγκ, Ντε Ζέουβ, Λίντγκρεν, Εμάνουελσον, Σουλεϊμανί, Σουάρες



Στις 20:55 βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι τερματοφύλακες του Άγιαξ για να ξεκινήσουν το ζέσταμα και όπως είναι φυσικό αποδοκιμάστηκαν έντονα. Λίγα λεπτά αργότερα τους ακολούθησαν οι Κρέσιτς και Γλύκος, οι οποίοι αποθεώθηκαν.

Στις 21:05 έκανε την εμφάνισή της η υπόλοιπη ομάδα του Άγιαξ και τα γιουχαρίσματα συνεχίστηκαν από τους οπαδούς του "δικεφάλου".



Στον ηλεκτρονικό πίνακα εμφανίστηκαν δύο μηνύματα που καλούσαν τον κόσμο να μην προκαλέσει επεισόδια και να σεβαστεί την αντίπαλη ομάδα και τους φιλάθλους της, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι υπότροπος και σε περίπτωση που συμβεί κάτι επιλήψιμο, τότε κινδυνεύει ακόμα και με τιμωρία της έδρας.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δήλωσε στην κάμερα της NOVA: " Δίνω πιθανότητες στον ΠΑΟΚ. Με την δύναμη της Τούμπας μπορεί να προκριθεί. Είμαι λίγο αγχωμένος στην επιστροφή μου στην Τούμπα".

Δείτε περισσότερα videos και διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το κλίμα στην Τούμπα στο Olapaok.gr.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ