ΑΕΚ

Μικρά-μικρά από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Μικρά-μικρά από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ
κοσμος οπαδοι φιλαθλοι εξεδρες καραϊσκάκη κερκιδες

Το Sport24.gr μεταφέρει το κλίμα από ΟΣΦΠ-ΑΕΚ (2-1). Επίσκεψη Κόκκαλη. Πριμ από Αδαμίδη (videos)!

20:48 Tέλος αγώνα, με τον Ολυμπιακό νικητή με 2-1 και τον Τριτσώνη αρνητικό πρωταγωνιστή.

20:00 Σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου στο φαληρικό γήπεδο.

19: 45 Tέλος ημιχρόνου με το κλίμα να είναι πανηγυρικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

19:41 ΓΚΟΛΛΛ! Με κεφαλιά ψαράκι ο Μαρέσκα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και δίνει ξανά προβάδισμα στον Ολυμπιακό.



19:21 ΓΚΟΛΛΛ! Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζιμπούρ, η ΑΕΚ ισοφαρίζει τον αγώνα σε 1-1.



19:15 Oι οπαδοί του Ολυμπιακού προφανώς έμαθαν για την παρουσία του Καρεμπέ και θυμήθηκαν δύο παλιά συνθήματα...

19:10 ΓΚΟΛΛΛ! Ο Ολυμπιακός έχει μπει πιο δυνατά, έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες και στο 10ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Μέλμπεργκ. Στο... πόδι το "Γεώργιος Καραϊσκάκης".



19:01 Στα επίσημα βρίσκεται και ο Κριστιάν Καρεμπέ κάτι που έχει κάνει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις. Το παιχνίδι πάντως ξεκινά...

18:58 Οι παίκτες των δύο ομάδων βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, ο ύμνος του Ολυμπιακού ηχεί από τα μεγάφωνα και στο πέταλο των οργανωμένων το τραγούδι ξεκίνησε... Καλή συνέχεια στην live πλατφόρμα του Sport24.gr.



18:50 Δέκα λεπτά πριν την έναρξη του ματς και οι κενές θέσεις στις εξέδρες είναι πολλές. Το πέταλο των οργανωμένων πάντως είναι κατάμεστο και αποκτά ρυθμό όσο περνούν τα λεπτά. Μόλις ακούστηκαν και από τα μεγάφωνα οι συνθέσεις των ομάδων. Αποδοκιμασίες για την ΑΕΚ, χειροκρότημα για τους παίκτες του Ολυμπιακού, όχι όμως και για τον προπονητή...

Πάρτε μια γεύση από την κερκίδα και όλο το γήπεδο...





18:47 Και οι παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια κάτι που σημαίνει πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία πριν την σέντρα.



18:44 Τέρμα το ζέσταμα για τους "κιτρινόμαυρους" που πήραν τον δρόμο για τα αποδυτήρια.



18:38: Οι φίλοι του Ολυμπιακού τραγουδούν ή για την ακρίβεια προσπαθούν να μάθουν ένα καινούργιο σύνθημα.



18:36 Έχουμε στα χέρια μας τις συνθέσεις και πάμε να ξεκινήσουμε από τους γηπεδούχους. Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ρ. Μπράβο, Ντουντού, Μαρέσκα, Ντάτολο, Όσκαρ, Λούα Λούα, Ντάρμπισιρ.

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Μαϊστόροβιτς, Tζιμπούρ, Γιάχιτς, Μάκος, Λαγός, Μανωλάς, Σκόκο.

18:34 Aπό τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε πως η ομάδα των εφήβν κατέκτησε το Κύπελλο νικώντας τον ΠΑΟΚ στον τελικό και το χειροκρότημα του κόσμου ήταν ζεστό.

Διαβάστε για την επίσκεψη Κόκκαλη στου Ρέντη και το πριμ νίκης 100.000 ευρώ από τον Αδαμίδη στους παίκτες.

18:19 Σειρά για τους "ερυθρολεύκους" να βγουν για ζέσταμα και να πάρουν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, που τους στηρίζει παρά τα όσα έχει δει φέτος.



18:11 Μόλις βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι τερματοφύλακες της Ένωσης και αποδοκιμάστηκαν. Τρία λεπτά αργότερα ακολούθησε και η υπόλοιπη ομάδα που άκουσε κάποια... γαλλικά.



17:57 Περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, έγιναν οι πρώτες συστάσεις από τα μεγάφωνα προκειμένου να αποφευχθούν τα... παρατράγουδα.

Κ. Παπαδόπουλος: "Να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό"


Το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα φιλοξενεί δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλο, στις οποίες μιλάει για τον αγώνα με την ΑΕΚ, τα πλέι οφ, τους στόχους του, την Εθνική ομάδα, αλλά και τον κόσμο.

Τα κυριότερα αποσπάσματα:

Για το ματς με την ΑΕΚ: "Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα με αρκετούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της. Ο σημερινός αγώνας είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως όπως σε κάθε ματς ο Ολυμπιακός έχει σαν στόχο την νίκη και αυτήν θα προσπαθήσει να πάρει σήμερα".


Για τo αν είναι κίνητρο για την πρωτιά στα πλέι οφ, η συμμετοχή στο Champions League: "Σίγουρα ναι. Το Champions League είναι μία διοργάνωση που θέλει να συμμετέχει κάθε ποδοσφαιριστής. Το θέλουμε όλοι μας πάρα πολύ γιατί για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση".



Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός μπαίνει για πρώτη φορά στα πλέι οφ: "Σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, όμως ο Ολυμπιακός πρέπει, σε όποια διοργάνωση κι αν παίζει, να έχει πάντα σαν πρώτο στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης και σε κάθε παιχνίδι την κατάκτηση της νίκης. Όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο που έχει η ομάδα με την συμμετοχή της στα πλέι οφ".



Για την πρόοδό του σε σχέση με την πρώτη φορά που ήρθε στον Ολυμπιακό: "Μ' αυτό το στόχο ήρθα στον Ολυμπιακό. Στόχο για να δουλέψω επαγγελματικά, να βελτιωθώ, προκειμένου να είμαι έτοιμος για να παίξω. Πίστευα στις δυνατότητές μου, όμως αυτό που πρέπει να κάνει ένα νέο παιδί είναι να δουλεύει καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και τα παιχνίδια για να βελτιωθεί όπου χρειάζεται και να μπορέσει να φτάσει στο σημείο να παίξει βασικός κάποια στιγμή".



Για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του: "O Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην οικογένειά του με βοήθησε πάρα πολύ και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στον Ολυμπιακό για το γεγονός αυτό και θέλω κάθε μέρα να δουλεύω έτσι ώστε να δικαιώνω την επιλογή που έκαναν με εμένα. Στόχος μου είναι κατ' αρχήν να παίξω και να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το πρώτο μέλημά μου και αυτό τα λέει όλα πιστεύω".

Για το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως έχει αγωνιστεί με επιτυχία σ' όλες τις εθνικές: "Είναι πολύ σημαντικό και το γεγονός πως έπαιξα με τη σειρά σ' όλες τις Εθνικές ομάδες και μ΄έχει βοηθήσει από πολλές πλευρές και κυρίως από πλευράς εμπειριών".

Για την στήριξη του κόσμου στους νέους παίκτες: "Ό,τι πιο σημαντικό για ένα νέο παιδί είναι η αγάπη του κόσμου και η συμπαράστασή του. Όταν, όπως είπατε, χειροκροτούν ακόμα και το λάθος σου, διώχνουν το άγχος, την πίεση και σε βοηθούν να παίρνεις πρωτοβουλίες και να δείχνεις έτσι τις δυνατότητες που έχεις. Με λίγα λόγια αυτή η αντιμετώπιση των φιλάθλων μας, βοηθάει πολύ το κάθε νέο παιδί που παίζει με την πρώτη ομάδα είτε σε επίσημα, είτε σε φιλικά παιχνίδια".

Για το μήνυμα στον κόσμο: "Κατ' αρχήν θέλω να τους ευχαριστήσω προσωπικά για την αγάπη τους. Πρέπει να βρίσκονται, όπως άλλωστε κάνουν, στο πλευρό της ομάδας συνέχεια και να στηρίζουν τις προσπάθειες των παικτών. Πιστεύω ότι και σήμερα θα είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας".

17:47 Ο κόσμος -μόνο- στο πέταλο των οργανωμένων αυξάνεται, την στιγμή που στο κέντρο του γηπέδου απλώθηκε το σεντόνι της Superleague.

Μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ το πούλμαν ακολούθησε ένα μικρό βαν μέσα στο οποίο βρισκόντουσαν μέλη της διοίκησης. Συγκεκριμένα ήταν οι Αδαμίδης, Καπετανάκης και Καψής. Μαζί με την αποστολή είναι και ο Γιώργος Αλεξόπουλος παρά το γεγονός πως δεν είναι στην 20αδα του Μπάγεβιτς. Προφανώς είναι εκεί για λόγους συμπαράστασης.

17:31 Σειρά για τους παίκτες του Ολυμπιακού να βγουν για... περίπατο στην χλόη. Πρώτος βγήκε ο Ντάρμπισιρ που χειροκροτήθηκε, όχι όμως όσο ο δεύτερος Όλοφ Μέλμπεργκ, που έγινε σύνθημα στα χείλη των "ερυθρόλευκων" οπαδών.

17:27 Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στις εξέδρες του "Γέωργιος Καραϊσκάκης" εξαγριώνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού και μόνο με την παρουσία τους. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε επεισόδια όπως κόντρα στον Άρη πριν 2 Κυριακές. Δεν αντέχει και ο οργανισμός μας, άλλα χημικά...

17:21 Οι παίκτες της ΑΕΚ βγαίνουν με τις φόρμες τους για την καθιερωμένη βόλτα πριν το ζέσταμα και οι περίπου 100 οπαδοί των "ερυθρολεύκων" που βρίσκονται στο πέταλο των οργανωμένων, ξεσηκώνονται και αποδοκιμάζουν.

17:17 Να 'μαστε πάλι από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" 1μιση ώρα περίπου πριν από το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Ο ανοιξιάτικος καιρός είναι ότι πρέπει για ποδόσφαιρο, ο κόσμος σιγά σιγά μπαίνει στις Θύρες του γηπέδου και εμείς απολαμβάνουμε προς το παρόν την... ηρεμία!























































































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ