ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Μικρή οδύσσεια" η επιστροφή του Ατρομήτου

"Μικρή οδύσσεια" η επιστροφή του Ατρομήτου
Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Η αποστολή του Ατρομήτου ταλαιπωρήθηκε αρκετά για να επιστρέψει στην Αθήνα από τα Γιάννενα και για τον λόγο αυτό ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδωσε ρεπό στους παίκτες του

Τέλος έλαβε η "μικρή οδύσσεια" της αποστολής του Ατρομήτου κατά την επιστροφή της από τα Γιάννενα στην Αθήνα.

Η ομάδα του Περιστερίου έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην πρωτεύουσα με ενδιάμεσο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή η πτήση από το αεροδρόμιο "Βασιλιάς Πύρρος" με προορισμό την Αθήνα ματαιώθηκε λόγω της κακοκαιρίας και η αποστολή διανυκτέρευσε για δεύτερο βράδυ στα Ιωάννινα.

Το πρωί της Δευτέρας, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, επιβιβάστηκαν σε πούλμαν που τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" η αποστολή γύρισε τελικά το μεσημέρι στην Αθήνα.

Έτσι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, λόγω της μεγάλης ταλαιπωρίας, ψυχικής και σωματικής, έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Δευτέρα.

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλαμβάνει προπόνηση για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στα Γιάννενα, ενώ εκείνοι που δεν αγωνίστηκαν θα δώσουν με διαφορά μιας ώρας εκπαιδευτικό δίτερμα με την ομάδα Κ20.

Επίσης, την Τρίτη θα εκτιμηθεί η κατάσταση των Ιγκλέσιας (χτύπημα στο μετατάρσιο) και Επστάιν (χτύπημα στο ισχιακό νεύρο).

Ο Ιγκλέσιας πάντως έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο προσεχές ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Ευχαρίστησαν τους φιλάθλους

Τέλος με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας που παρά τις κακές καιρικές συνθήκες έδωσαν το παρών στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα ευχαριστούν θερμά τους ηρωικούς φιλάθλους της ομάδας μας που αψήφησαν τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες ταξιδεύοντας στα μακρινά Ιωάννινα.

Η συγκλονιστική παρουσία τους υπό καταρρακτώδη βροχή φωνάζοντας διαρκώς συνθήματα για το αγαπημένο μας "αστέρι" αποτέλεσε την πιο ευχάριστη νότα μέσα στις τρομερές δυσκολίες που συνάντησε το Σαββατοκύριακο η αποστολή της ομάδας στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Αυτή η αγάπη (θα) μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς!"

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ