ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μικροπρόβλημα με Μπράβο

Μικροπρόβλημα με Μπράβο
μπραβο για μεσα

Εμπλοκη της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην μεταγραφή του Ραούλ Μπράβο στον Ολυμπιακό

Η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί με την φανέλα των πρωταθλητών είναι δεδομένη και σε συνδυασμό με το ταξίδι του Ίλια Ίβιτς στην Ισπανία τα... συννεφα που άρχισαν να δημιουργούνται αναμένεται να διαλυθούν άμεσα και εύκολα.
Την ίδια στιγμή ο Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς μιλώντας στο SuperSport, εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά θετικός στο ενδεχόμεμενο μετακίνησής στον Ολυμπιακό: " Θα ήθελα πολύ να έρθω. Η Αθήνα είναι μια υπέροχη πόλη. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα. Ξέρω ότι παίρνει το πρωτάθλημα αλλά δεν έχει καλή πορεία στην Ευρώπη και αυτό θα ήταν ένα κίνητρο για μένα. Δεν εξαρτάται όμως από μένα".

Τέλος, όσον αφορά την περίπτωση του αριστερού χαφ τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν. Ο Ίβιτς έχει τα ονόματα στα χέρια του, έχει προχωρήσει σε συζητήσεις αλλά φαίνεται να ψάχνει το κάτι παραπάνω. Υπάρχει άλλωστε και ο παράγοντας Καστίγιο... Η περίπτωση του μέσου στον Ολυμπιακό θυμίζει αυτή του Ρόμενταλ χωρίς όμως αυτή τη φορά να έχει διαρρεύεσει το όνομα.

Super league Formula

Ανακοινώθηκαν από την Super league Formula - την εταιρία που εδρεύει στην Βαρκελώνη και είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και υλοποίηση του φιλόδοξου project, που καλείται να συνδυάσει τα δύο δημοφιλέστερα sport στον πλανήτη: το ποδόσφαιρο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό - οι πρώτες έξι πίστες, που θα φιλοξενήσουν τους πρώτους μηχανοκίνητους αγώνες για μονοθέσια υψηλών επιδόσεων, τα οποία φέρουν τα χρώματα κορυφαίων ποδοσφαιρικών ομάδων όλου του κόσμου.

Η “σέντρα” θα γίνει από την πίστα του Donington στην Αγγλία, στις 13 & 14 Σεπτεμβρίου του 2008. Ωστόσο, έγινε σαφές από τους διοργανωτές ότι το πρόγραμμα δεν είναι οριστικό και ίσως υπάρξουν αλλαγές, για τις οποίες θα ενημερωθεί το φίλαθλο κοινό και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα, βάσει της τρέχουσας διαμορφωθείσας κατάστασης έχει ως εξής:
  • 27 & 28 Σεπτεμβρίου: Πίστα Nurburgring στην Γερμανία
  • 4 & 5 Οκτωβρίου: Πίστα Assen στην Ολλανδία
  • 18 & 19 Οκτωβρίου: Πίστα Imola στην Ιταλία
  • 1 & 2 Νοεμβρίου: Πίστα Jerez στην Ισπανία
  • 15 & 16 Νοεμβρίου: Πίστα Valencia στην Ισπανία
Να υπενθυμίσουμε ότι στην πρωτότυπη και ιδιαίτερα εντυπωσιακή αυτή ιδέα, θα συμμετάσχουν κορυφαίοι διεθνείς σύλλογοι από την Ιταλία, την Ολλανδία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα, καθώς ήδη η Μίλαν, η Αϊντχόφεν, η Πόρτο και ο Ολυμπιακός έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Superleague Formula.

* Στον Φωστήρα, με τη μορφή δανεισμού, παραχωρήθηκε για ένα χρόνο ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπικός Αρης Λώττας.












TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ