ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μιλάει με τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Στραματσόνι

Μιλάει με τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι συνομιλεί κατ' ιδίαν με τους παίκτες του Παναθηναϊκού για τον δεύτερο προημιτελικό με τον Ατρόμητο, ενώ στην ψυχολογική προετοιμασία συμβάλλει και ο Ζέκα.

Πέραν του τακτικού σχεδιασμού για τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει εστιάσει στην ψυχολογική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του. Στις προπονήσεις της Κυριακής (7/2) και της Δευτέρας (8/2) Ο Ιταλός προπονητής είχε κατ' ιδίαν συναντήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους εξηγήσει τι περιμένει από αυτούς και να τους τονώσει την αυτοπεποίθηση.

Φυσικά, ο Στραματσόνι δεν χρειάζεται να εξηγήσει τη σημασία της πρόκρισης, αφού όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι μονόδρομος για να "σωθεί", κατά ένα μικρό ποσοστό, μία αποτυχημένη σεζόν. Ωστόσο, ο 39χρονος κόουτς προσπαθεί μέσω των ιδιωτικών συνομιλιών, να επιφέρει το κατάλληλο κλίμα εν όψει του πιο κρίσιμου ματς επί της εποχής του στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα με τον Στραματσόνι, ενεργό ρόλο έχει αναλάβει και ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος εμψυχώνει τους συμπαίκτες του. Ο Πορτογάλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι εξαιτίας της αποβολής του στην ήττα από τη Skoda Ξάνθη, αλλά ως αρχηγός μιλά σε όλους και τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να προκριθεί στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ